Term Of Use

REGISTRATION

To use some of the services or features made available to you on this Site you will need to register. When you register you are required to provide information about yourself that is true, accurate, current, and complete in all respects.

Should any of your registration information change, please notify us immediately at the following e-mail address onlinesales@merve.com.my. We may also change registration requirements from time to time.

The account password you provide should be unique and kept secure, and you must notify MERVE immediately of any breach of security or unauthorized use of your account.

Please refer to our Privacy Policy for information about how we use your data.

ELIGIBILITY TO PURCHASE

In order to make purchases on the Site you will be required to provide your personal details. In particular, you must provide your real name, phone number, e-mail address and other requested information as indicated. Furthermore, you will be required to provide payment details that you represent and warrant are both valid and correct and you confirm that you are the person referred to in the Billing information provided.

The website is available only to individuals and others who meet the MERVE terms of eligibility, who have been issued a valid credit/debit card by a bank acceptable to Merve.com.my, whose applications are acceptable to Merve.com.my and who have authorized Merve.com.my to process a charge or charges on their credit/debit card in the amount of the total purchase price for the product which they purchase.

Furthermore, you agree that we may use Personal Information provided by you in order to conduct appropriate anti-fraud checks. Personal Information that you provide may be disclosed to a credit reference or fraud prevention agency, which may keep a record of that information.

Please refer to our Privacy Policy for further information about how we use your data.

ORDERS

All orders are subject to acceptance and availability, and items in your shopping basket are not reserved and may be purchased by other customers until it is checked out. Merve.com.my offers products for sale that are in stock and available for dispatch from our distribution centre. Occasionally however, we may be waiting for transferred shipments from our MERVE outlets.

If you have registered your email address for notification of the arrival of a specific product featured on our Site, we will attempt to notify you by email within 48 hours of the product becoming available on the Site. Please be aware that on occasion certain products that are in particularly high demand will sell out during this period.

Merve.com.my will store a record of your transactions for a minimum of one year.

PRICING POLICY

Prices shown on the Site are Ringgit Malaysia.

All prices and offers remain valid as advertised from time to time. The foreign currency prices of a product displayed on the website at the time the order is accepted will be honored, except in cases of patent error.

Product prices are set at the beginning of each month using existing currency exchange rates. These prices are subject to change if the applicable currency exchange rate changes before your order is accepted or the items are subject to markdowns at any time during the selling period.

Customers purchasing from a country outside Malaysia MAY will incur relevant import duty and tax. These costs are TO BE PAID BY THE BUYER. Import duty or tax costs will be invoiced to you directly from the courier agent. We recommend you contact your local customs authority to determine a landed cost price prior to purchase completion.

If you are a customer whose credit/debit card is not denominated in Ringgit Malaysia, the final price will be calculated in accordance with the applicable exchange rate on the day your card issuer processes the transaction.

ACCEPTANCE OF YOUR ORDER

Once you have made your choice and your order has been placed, you will receive an email acknowledging the details of your order. This email is NOT an acceptance of your order, just a confirmation that we have received it.

Unless you cancel your order, acceptance of your order and completion of the contract between you and Merve.com.my will be completed when we email you to confirm the goods have been dispatched. The sale contract is therefore concluded in Malaysia and the language of the contract is English.

We may also refuse to process and therefore accept a transaction for any reason or refuse service to anyone at any time at our sole discretion. We will not be liable to you or any third party by reason of our withdrawing any product from the Site whether or not that product has been sold, removing, screening or editing any materials or content on the Site, refusing to process a transaction or unwinding or suspending any transaction after processing has begun.

PAYMENT

Payment can be made by Visa, Visa Electron, Visa Debit, MasterCard, Maestro debit cards, and FPX, which may be clearly advertised on the Site from time to time. Payment will be debited and cleared from your account upon dispatch of your order by Merve.com.my. You confirm that the credit/debit card that is being used is yours or that you have been specifically authorized by the owner of the credit/debit card to use it. All credit/debit card holders are subject to validation checks and authorization by the card issuer. If the issuer of your payment card refuses to authorize payment to Merve.com.my, we will not be liable for any delay or non-delivery.

We take reasonable care to make our Site secure. All credit/debit card transactions on this site are processed using Senangpay, a secure online payment gateway that encrypts your card details in a secure host environment. If you are a registered Merve.com.my user, we will securely store your credit/debit card details on our systems. These details will be fully encrypted and only used to process card transactions which you have initiated. This process is to help ensure that your shopping experience is safe, simple, and secure, Merve.com.my.
Furthermore, we take reasonable care, in so far as it is in our power to do so, to keep the details of your order and payment secure, but in the absence of negligence on our part we cannot be held liable for any loss you may suffer if a third party procures unauthorized access to any data you provide when accessing or ordering from the Site.

INSURANCE AND DELIVERY

Please note that we aim to dispatch all orders within 24 hours. Estimated delivery times are to be used as a guide only and commence from the date of dispatch. Merve.com.my is not responsible for any delays caused by destination customs clearance processes.

RETURNS AND EXCHANGES
We do not provide refunds. You can only change for the same product within 3 days of receiving the goods provided it is NEVER WORN with ALL ITEM/FLYERS ATTACHED. If there are any price differences, you have to top up the difference. Buyer will bear the costs of deliveries, returns and taxes if imposed. Any product that you want to change for is subject to availability. You must contact us within 3 days of order receipt, and return your unwanted items within 3 days of receiving your products. Please read our ONLINE PURCHASE POLICY on top of our website for more details.

Returns that are damaged or soiled may not be accepted and may be sent back to the customer and/or a refund refused.

Faulty goods

Goods are faulty if they are received damaged or where a manufacturing fault occurs within 3 days of purchase. Items that are damaged as a result of normal wear and tear are not considered to be faulty.

Please be aware that we can only replace it for the same product in the same size, subject to availability.

Colours

We have made every effort to display as accurately as possible the colours of our products that appear on Merve.com.my. However, as computer monitors vary, we cannot guarantee that your monitor’s display of any colour will be completely accurate.

HAPPY SHOPPING WITH MERVE!

Facebook

YouTube

Instagram

Follow Me on Instagram
  • www.merve.com.my . #MERVETips : "Kenapa kenapa kenapaaa saya kena guna Fairy Tears Potion ni? Apa yang bestnya berbanding serum lain?" *Muka curious* . Haa, sempena hari yang baik ini, jom baca kami nak SHARE 10 sebab kenapa kenapa kenapaa uolls WAJIB pilih Fairy Tears Potion (FTP) berbanding serum lain 😍🌸 . ⭐ BAU FTP berbau harum dengan ekstrak dewberry yang wangi & tidak terlalu kuat . ⭐ PENCERAH FTP mampu membuatkan kulit uolls kelihatan lebih putih merah jambu dan sangat mulus . ⭐ PARUT FTP sangat berkesan untuk mengatasi masalah parut yang tegar . ⭐ TAMPIL MUDA FTP bertindak menegangkan kulit yang kendur supaya lebih anjal, memudarkan garis halus & muda berseri . ⭐ MENYERAP JAUH FTP mampu meresap ke dalam lapisan terdalam kulit! Molekul dari formula zat umpama "lapisan vitamin" yang hebat . ⭐ TIDAK MELEKIT FTP cepat meresap ke kulit serta merta & tidak melekit . ⭐ MENYERAP MINYAK FTP terbaik untuk kulit berminyak / kulit kombinasi kerana ia dapat menyerap minyak berlebihan terutama...

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
#MERVETips : "Kenapa kenapa kenapaaa saya kena guna Fairy Tears Potion ni? Apa yang bestnya berbanding serum lain?" *Muka curious*
.
Haa, sempena hari yang baik ini, jom baca kami nak SHARE 10 sebab kenapa kenapa kenapaa uolls WAJIB pilih Fairy Tears Potion (FTP) berbanding serum lain 😍🌸
.
⭐ BAU
FTP berbau harum dengan ekstrak dewberry yang wangi & tidak terlalu kuat
.
⭐ PENCERAH
FTP mampu membuatkan kulit uolls kelihatan lebih putih merah jambu dan sangat mulus
.
⭐ PARUT
FTP sangat berkesan untuk mengatasi masalah parut yang tegar
.
⭐ TAMPIL MUDA
FTP bertindak menegangkan kulit yang kendur supaya lebih anjal, memudarkan garis halus & muda berseri
.
⭐ MENYERAP JAUH
FTP mampu meresap ke dalam lapisan terdalam kulit! Molekul dari formula zat umpama "lapisan vitamin" yang hebat
.
⭐ TIDAK MELEKIT
FTP cepat meresap ke kulit serta merta & tidak melekit
.
⭐ MENYERAP MINYAK
FTP terbaik untuk kulit berminyak / kulit kombinasi kerana ia dapat menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone
.
⭐ MELEMBABKAN
FTP juga bagus dan sesuai untuk kulit kering kerana ianya mampu melembapkan & melembutkan
.
⭐ MAKEUP TAHAN LAMA
FTP memberi perlindungan untuk makeup bertahan lebih lama malah berseri-seri & kekal cantik sepanjang hari
.
⭐ MENGECILKAN PORI-PORI
FTP bertindak mengecilkan liang roma terbuka & besar yang menyebabkan jerawat, jeragat & bintik hitam
.
WOW. Nampak? Itu baru 10 SEBAB. Kalau uolls nak lebih pun weolls boleh kasi ok? πŸ˜‚πŸ˜˜
.
Kami sangat yakin dengan kehebatan produk ini kerana terlalu banyak testimoni yang kami terima dimana mereka sangat berpuas hati dengan serum kebanggaan MERVE iaitu Fairy Tears Potion 😍
.
Jadi JOM #BorongFTP uolls. Fairy Tears Potion tengah harga promo sekarang 😍 jomm sambut seruan MERVE bulan ini untuk jadikan anda wanita menawan! 😍😍😍
.
#MERVEBulanMenawan
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀
.
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami : www.merve.com.my"
    55
    5
  • www.merve.com.my . Percayalah, Tuhan Tidak Akan Memisahkan Sesuatu Yang Baik Kecuali Digantikan Dengan Yang Lebih Baik πŸ’•

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
Percayalah, Tuhan Tidak Akan Memisahkan Sesuatu Yang Baik Kecuali Digantikan Dengan Yang Lebih Baik πŸ’•"
    28
    1
  • www.merve.com.my . #MERVEDailyTutorial : MALAM INI BERSAMA SIS AFZAN πŸ’„ . Nak makeup tapi tak reti? Tak reti makeup tapi nak belajar? . 【 JOM LAYAN TUTORIAL MAKEUP SETIAP HARI】 . 🌼 MERVE akan share tutorial makeup dari team MERVE sendiri SETIAP HARI. 😍😍😍 . 🌼 Bukan Cik Founder Joy Revfa je yang bijak bertutorial, anak anak didik juga turut sama ikut jejak langkah beliau tau. 😍😘😘😘 . 🌼 Untung tak jadi MERVE team? Makin hari makin cantik dengan MERVE Cosmetics tau. πŸ’– . So, jangan lupa temujanji kita malam ini, 17 November 2017 tepat jam 9.00 malam dikongsikan di Facebook Page rasmi MERVE Cosmetics! . Tag dan ajak seramai mungkin kenalan untuk tonton, terutamanya yang minat makeup ok? . Stay tuned & selamat menonton. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‹ . Hanya di page : www.facebook.com/mervecosmetic . . . Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
#MERVEDailyTutorial : MALAM INI BERSAMA SIS AFZAN πŸ’„
.
Nak makeup tapi tak reti?
Tak reti makeup tapi nak belajar?
.
【 JOM LAYAN TUTORIAL MAKEUP SETIAP HARI】
.
🌼 MERVE akan share tutorial makeup dari team MERVE sendiri SETIAP HARI. 😍😍😍
.
🌼 Bukan Cik Founder Joy Revfa je yang bijak bertutorial, anak anak didik juga turut sama ikut jejak langkah beliau tau. 😍😘😘😘
.
🌼 Untung tak jadi MERVE team? Makin hari makin cantik dengan MERVE Cosmetics tau. πŸ’–
.
So, jangan lupa temujanji kita malam ini, 17 November 2017 tepat jam 9.00 malam dikongsikan di Facebook Page rasmi MERVE Cosmetics!
.
Tag dan ajak seramai mungkin kenalan untuk tonton, terutamanya yang minat makeup ok?
.
Stay tuned & selamat menonton. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‹ .
Hanya di page : www.facebook.com/mervecosmetic
.
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀"
    14
    0
  • www.merve.com.my . WOW! Banyak dah testimoni yang mengatakan bahawa Fairy Tears Potion boleh hilangkan jeragat. Best atau sangat best? πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Uolls tengok Sis NikNa ni, umur dah 38 tahun, tapi awet muda gitu 😍😍❀ Tak jealous ke uolls? ❀ . #MERVETestimony #FairyTearsPotion

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
WOW! Banyak dah testimoni yang mengatakan bahawa Fairy Tears Potion boleh hilangkan jeragat. Best atau sangat best? πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Uolls tengok Sis NikNa ni, umur dah 38 tahun, tapi awet muda gitu 😍😍❀ Tak jealous ke uolls? ❀
.
#MERVETestimony
#FairyTearsPotion"
    45
    5
  • www.merve.com.my . Sapa setuju dengan Sis Fiqah ni?πŸ™ŒπŸΌ Yaaa Sis. Memang betulπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Texture product MERVE ni memang sangat ringan, seolah-olah tidak memakai apa-apa di muka uolls😍😍😍 Memang bertambah yakin untuk uolls berjumpa dengan orang luar. Best kan?πŸ˜‹πŸ˜‹β€πŸ˜˜πŸ˜˜ . #MERVETestimony #Cinderevfa #FairyTearsPotion #FairytalesPashmina

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
Sapa setuju dengan Sis Fiqah ni?πŸ™ŒπŸΌ Yaaa Sis. Memang betulπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Texture product MERVE ni memang sangat ringan, seolah-olah tidak memakai apa-apa di muka uolls😍😍😍 Memang bertambah yakin untuk uolls berjumpa dengan orang luar. Best kan?πŸ˜‹πŸ˜‹β€πŸ˜˜πŸ˜˜
.
#MERVETestimony
#Cinderevfa
#FairyTearsPotion
#FairytalesPashmina"
    26
    2
  • www.merve.com.my . Sapa je yang tak jatuh hati dengan Lipstick Cinderevfa ni kan?😍😍 Dah lah tahan lama, packaging sangat comel dan paling best bau yang sangat harum.🌸🌸🌸 Betul tak uolls? By the way, Lipstick Cinderevfa ni semua orang mampu milik tau, RM45 je uolls!❀❀❀ Murah je kan? πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘ . #MERVETestimony #Cinderevfa

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
Sapa je yang tak jatuh hati dengan Lipstick Cinderevfa ni kan?😍😍 Dah lah tahan lama, packaging sangat comel dan paling best bau yang sangat harum.🌸🌸🌸 Betul tak uolls? By the way, Lipstick Cinderevfa ni semua orang mampu milik tau, RM45 je uolls!❀❀❀ Murah je kan? πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
#MERVETestimony
#Cinderevfa"
    38
    4
  • www.merve.com.my . "Beautiful skin requires COMMITMENT, not a MIRACLES..." πŸ’« . πŸ‘ BIRD’S NEST MOISTURISING CREAM πŸ‘ . 【 Meremajakan Kulit πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu menegangkan kulit yang kendur agar kembali muda remaja kerana ia diperkaya dengan 24K Gold flakes & Peptide yang bertindak sebagai anti-penuaan sekaligus meningkatkan keremajaan kulit. . 【 Mencerahkan Kulit πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Menghasilkan tona kulit wajah yang cerah dan seimbang. Malah kulit kelihatan semakin hari semakin cerah berkilauan dengan penggunaan yang teratur! . 【 Menghasilkan Kulit Sihat πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu penghasilan sel kulit baru yang sihat kerana 24K Gold sangat berkesan dalam menghasilkan kulit yang sihat & sempurna, bebas dari cela. . 【 Melembabkan Kulit πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu mengembalikan kelembapan kulit dengan Peptide Complex yang bertindak memerangi kekeringan, dehidrasi, kedutan, malah garis halus! . 【 Menghasilkan Kulit Sempurna πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu menghasilkan kulit bebas cela kerana krim ini bertindak memud...

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
"Beautiful skin requires COMMITMENT, not a MIRACLES..." πŸ’«
.
πŸ‘ BIRD’S NEST MOISTURISING CREAM πŸ‘
.
【 Meremajakan Kulit πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu menegangkan kulit yang kendur agar kembali muda remaja kerana ia diperkaya dengan 24K Gold flakes & Peptide yang bertindak sebagai anti-penuaan sekaligus meningkatkan keremajaan kulit.
.
【 Mencerahkan Kulit πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Menghasilkan tona kulit wajah yang cerah dan seimbang. Malah kulit kelihatan semakin hari semakin cerah berkilauan dengan penggunaan yang teratur!
.
【 Menghasilkan Kulit Sihat πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu penghasilan sel kulit baru yang sihat kerana 24K Gold sangat berkesan dalam menghasilkan kulit yang sihat & sempurna, bebas dari cela.
.
【 Melembabkan Kulit πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu mengembalikan kelembapan kulit dengan Peptide Complex yang bertindak memerangi kekeringan, dehidrasi, kedutan, malah garis halus!
.
【 Menghasilkan Kulit Sempurna πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu menghasilkan kulit bebas cela kerana krim ini bertindak memudarkan bekas jerawat malah mengecilkan pori-pori di wajah.
.
#MERVEAllAboutProduct
#BirdsNestMoisturisingCream
#MERVESkincare
#BirdsNestSecret
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀
.
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami :www.merve.com.my
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk menjadi stockist / agent MERVE Cosmetics, sila whatsapp segera di link berikut :http://mervefb.wasap.my/ atau hubungi kami di +60123738787"
    75
    4
  • www.merve.com.my Follow : @mervecosmetic_hq . . β€œBIRD’S NEST HYDRATING TONER, Penyelesai Masalah Saya!” . 【 MENYEGARKAN KULIT πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu menghidrat & menyegarkan kulit setiap kali penggunaan. . 【 MEMBERSIHKAN KULIT πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu menyegarkan kulit sekaligus mengangkat sisa-sisa kotoran, minyak dan sisa pembersih yang tertinggal di kulit wajah. . 【 MELEMBABKAN KULIT πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu untuk menjaga wajah agar tetap lembab, anjal serta nyaman di wajah sekaliguskan mengekalkan keremajaan kulit. . 【 MENCERAHKAN KULIT πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu menghasilkan tona kulit yang cerah, bermaya dan seimbang. . 【 MENGECUTKAN JERAWAT πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu untuk mengecutkan jerawat dari dalam sekaligus mengelakkan pembiakan jerawat. . 【 MENGATASI KULIT KUSAM πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu untuk mengatasi kulit wajah kusam kerana ia bertindak mengangkat sel kulit mati yang terperangkap dalam kulit yang menjadi faktor utama terjadinya kulit kusam dan tidak bermaya. . #MERVEAllAboutProduct #BirdsNes...

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
Follow : @mervecosmetic_hq .
.
β€œBIRD’S NEST HYDRATING TONER, Penyelesai Masalah Saya!”
.
【 MENYEGARKAN KULIT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu menghidrat & menyegarkan kulit setiap kali penggunaan.
.
【 MEMBERSIHKAN KULIT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu menyegarkan kulit sekaligus mengangkat sisa-sisa kotoran, minyak dan sisa pembersih yang tertinggal di kulit wajah.
.
【 MELEMBABKAN KULIT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu untuk menjaga wajah agar tetap lembab, anjal serta nyaman di wajah sekaliguskan mengekalkan keremajaan kulit.
.
【 MENCERAHKAN KULIT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu menghasilkan tona kulit yang cerah, bermaya dan seimbang.
.
【 MENGECUTKAN JERAWAT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu untuk mengecutkan jerawat dari dalam sekaligus mengelakkan pembiakan jerawat.
.
【 MENGATASI KULIT KUSAM πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu untuk mengatasi kulit wajah kusam kerana ia bertindak mengangkat sel kulit mati yang terperangkap dalam kulit yang menjadi faktor utama terjadinya kulit kusam dan tidak bermaya.
.
#MERVEAllAboutProduct
#BirdsNestHydratingToner
#MERVESkincare
#BirdsNestSecret
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀
.
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami :www.merve.com.my
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk menjadi stockist / agent MERVE Cosmetics, sila whatsapp segera di link berikut :http://mervefb.wasap.my/ atau hubungi kami di +60123738787"
    43
    2
  • www.merve.com.my . β€œBIRD’S NEST FACE CLEANSER, Penyelesai Masalah Saya!” . 【 MEMBERSIHKAN KULIT πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu para wanita yang tercari-cari pencuci muka yang mampu membersihkan segala kesan solekan dan kotoran tanpa mengeringkan kulit. . 【 MENCERAHKAN KULIT πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu merealisasikan impian para wanita yang mendambakan kulit wajah yang cerah sempurna kerana pencuci muka ini bertindak mencerahkan dan mencegah kegelapan. . 【 MENGECILKAN PORI-PORI πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu para wanita memiliki kulit wajah yang halus sehalus kulit bayi kerana khasiat Sarang Burung sangat membantu untuk mengecilkan pori-pori! . 【 MENGEKALKAN KEREMAJAAN KULIT πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu para wanita untuk mengekalkan keremajaan kulit kerana pencuci muka ini mampu bertindak sebagai anti-penuaan dengan mengatasi garis-garis halus dan menghalang pigmentasi. . 【 MEMUDARKAN PARUT & FLEK HITAM πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Mmmbantu mengatasi masalah kulit penuh cela kerana Sarang Burung yang terdapat dalam pencuci muka ini kaya ...

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
β€œBIRD’S NEST FACE CLEANSER, Penyelesai Masalah Saya!”
.
【 MEMBERSIHKAN KULIT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita yang tercari-cari pencuci muka yang mampu membersihkan segala kesan solekan dan kotoran tanpa mengeringkan kulit.
.
【 MENCERAHKAN KULIT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu merealisasikan impian para wanita yang mendambakan kulit wajah yang cerah sempurna kerana pencuci muka ini bertindak mencerahkan dan mencegah kegelapan.
.
【 MENGECILKAN PORI-PORI πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita memiliki kulit wajah yang halus sehalus kulit bayi kerana khasiat Sarang Burung sangat membantu untuk mengecilkan pori-pori!
.
【 MENGEKALKAN KEREMAJAAN KULIT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita untuk mengekalkan keremajaan kulit kerana pencuci muka ini mampu bertindak sebagai anti-penuaan dengan mengatasi garis-garis halus dan menghalang pigmentasi.
.
【 MEMUDARKAN PARUT & FLEK HITAM πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Mmmbantu mengatasi masalah kulit penuh cela kerana Sarang Burung yang terdapat dalam pencuci muka ini kaya dengan faktor pertumbuhan epidermis yang bertindak memulihkan kulit dan tisu sekaligus menghasilkan sel kulit baru.
.
#MERVEAllAboutProduct
#BirdsNestFaceCleanser
#MERVESkincare
#BirdsNestSecret
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀
.
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami :www.merve.com.my
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk menjadi stockist / agent MERVE Cosmetics, sila whatsapp segera di link berikut :http://mervefb.wasap.my/ atau hubungi kami di +60123738787"
    55
    1
  • www.merve.com.my . #MERVENews : KELEWATAN PENGELUARAN BIRD'S NEST FACE CLEANSER . Assalamualaikum & selamat petang ❀ . Terlebih dahulu pihak HQ ingin memohon maaf atas kelewatan Bird's Nest Face Cleanser. . Sebarang update terbaru akan diberitau kelak. . Sekali lagi maaf dari pihak HQ.

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
#MERVENews : KELEWATAN PENGELUARAN BIRD'S NEST FACE CLEANSER
.
Assalamualaikum & selamat petang ❀
.
Terlebih dahulu pihak HQ ingin memohon maaf atas kelewatan Bird's Nest Face Cleanser.
.
Sebarang update terbaru akan diberitau kelak.
.
Sekali lagi maaf dari pihak HQ."
    67
    5