Sale!
website_product-umbs-ss

UNICORN MAKEUP BRUSH SET

RM150.00RM160.00 RM85.00RM95.00

UNICORN MAKEUP BRUSH SET 
It feels so soft, luxurious & unique-horn!

You are better than unicorns & never give up on your dreams

Description :
OMG.. Unicorn makeup brushes are actually exist! Joy Revfa Edition presents The Unicorn Makeup Brush Set inspired by The Magical Unicorn. This unique-horn set contains 5 of our Limited Edition brushes for a flawless look on-the-go & perfect tools in creating a flawless makeup. The brushes are made with taklon bristles, a high-quality synthetic fibres & including essentials for face & eyes. The best thing about these magical brushes is that all enclosed by the beautiful box packaging, unicorn horn-shaped, rainbow pastel bristles and includes all the basics you need for daily applications. Start the day afresh with this 5 pieces set with the must haves for a quick, easy and beautiful make-up look. A world is truly a magical place, just like your face.

How to use :
1) Large Domed Powder

For : Powder / Blusher / Highlighter / Bronzer

2) Flat Top Buffer

For : Foundation / Contour / Buffing Concealer

3) Round Buffing

For : Blusher / Powder / Bronzing / Blending

4) Tall Tapered Blender

For : Blending / Nose & Eyes Contour

5) Small Angled Blender

For : Eyeshadow / Angled Eyebrow / Highlighter

Benefits :
• Super soft & light
• Trending brushes
• High-quality
• Synthetic fibres
• Compact & easy to store

• Perfect for traveling
• Complete and essential
• Can be used with cream and powder
• Magical unicorn concept

• Animal-cruelty free
• Flawless application
• Ideal for daily makeup routines
• Basic and professional

Details :
Handle material : Plastic
Brush hair : Synthetic hair
Items per set : 1 box & 5 pieces brush set
Used with : Foundation, powder, eyeshadow, blusher, concealer, primer, highlighter, contour & eyebrow

Note : Exclude of postage cost

SKU: N/A
Clear

Share This Product

Facebook

YouTube

Instagram

Follow Me on Instagram
  • www.merve.com.my . #MERVEApaKataMereka : LAGI! LAGI! LAGI! PENGGUNA YANG BERPUAS HATI DENGAN KEHEBATAN FAIRY TEARS POTION DALAM MENGATASI MASALAH JERAWAT! 😱😱😱 . ✅ Nama : Qistina ✅ Kod Agent : MS087 001AG ✅ Umur : 31 tahun ✅ Area : Ampang . #MERVETestimony . . . Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤ . Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami :www.merve.com.my . Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk menjadi stockist/agent MERVE Cosmetics, sila whatsapp segera di link berikut :http://mervefb.wasap.my/ atau hubungi kami di+60123738787

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
#MERVEApaKataMereka : LAGI! LAGI! LAGI! PENGGUNA YANG BERPUAS HATI DENGAN KEHEBATAN FAIRY TEARS POTION DALAM MENGATASI MASALAH JERAWAT! 😱😱😱
.
✅ Nama : Qistina
✅ Kod Agent : MS087 001AG
✅ Umur : 31 tahun
✅ Area : Ampang
.
#MERVETestimony
.
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami :www.merve.com.my
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk menjadi stockist/agent MERVE Cosmetics, sila whatsapp segera di link berikut :http://mervefb.wasap.my/ atau hubungi kami di+60123738787"
    15
    0
  • www.merve.com.my . #MERVETips : "Apa yang best sangat Full Coverage Foundation ni sampai banyak sangat testimoni pasal foundation ni je??" *Muka tak puas hati* . Aik, kenapa muka tak puas hati tu sis? 😂😂 . Baiklah. Sempena hari yang baik ini, jom baca kami nak SHARE 10 sebab kenapa ramai sangat yang sayang dan ramai sangat yang pilih Full Coverage Foundation (FCF) berbanding foundation lain. . ⭐ BAU FCF berbau harum dengan campuran krim yang memberikan perlindungan penuh untuk kulit wajah dengan ekstrak Super Fruits. . ⭐ TEKSTUR RINGAN FCF bertekstur yang ringan dan lebih praktikal untuk dipakai setiap hari dan terasa berseri dengan kemasan yang tahan lama dan kelihatan semulajadi. . ⭐ TIDAK BERMINYAK FCF membantu mengawal lebihan minyak pada kulit anda. Kemasan akhir menjadikan kulit anda gebu & berseri. . ⭐ MELINDUNGI KULIT FCF mengandungi SPF 50 yang bertindak melindungi kulit daripada sinaran matahari yang berbahaya dan kulit kusam. . ⭐ ANTI PENUAAN FCF meningkatkan kolagen untuk mence...

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
#MERVETips : "Apa yang best sangat Full Coverage Foundation ni sampai banyak sangat testimoni pasal foundation ni je??" *Muka tak puas hati*
.
Aik, kenapa muka tak puas hati tu sis? 😂😂
.
Baiklah. Sempena hari yang baik ini, jom baca kami nak SHARE 10 sebab kenapa ramai sangat yang sayang dan ramai sangat yang pilih Full Coverage Foundation (FCF) berbanding foundation lain.
.
⭐ BAU
FCF berbau harum dengan campuran krim yang memberikan perlindungan penuh untuk kulit wajah dengan ekstrak Super Fruits.
.
⭐ TEKSTUR RINGAN
FCF bertekstur yang ringan dan lebih praktikal untuk dipakai setiap hari dan terasa  berseri dengan kemasan yang tahan lama dan kelihatan semulajadi.
.
⭐ TIDAK BERMINYAK
FCF membantu mengawal lebihan minyak pada kulit anda. Kemasan akhir menjadikan kulit anda gebu & berseri.
.
⭐ MELINDUNGI KULIT
FCF mengandungi SPF 50 yang bertindak melindungi kulit daripada sinaran matahari yang berbahaya dan kulit kusam.
.
⭐ ANTI PENUAAN
FCF meningkatkan kolagen untuk mencegah penuaan, menjadikan penampilan anda lebih muda, menegangkan dan mengurangkan garis-garis halus dan kedutan.
.
⭐ MESRA WUDUK
FCF merupakan bedak asas yang mesra wuduk, 100% tulen dan bebas silikon yang boleh dibawa solat tanpa was-was.
.
⭐ MEMUDARKAN PARUT
FCF bukan sahaja bertindak sebagai pelindung cela, malah menghapuskan cela dengan memudarkan parut pada wajah secara perlahan-lahan.
.
⭐ HARGA BERPATUTAN
FCF merupakan bedak asas dengan harga yang berpatutan dan sangat berbaloi kerana ia tahan berbulan-bulan.
.
⭐ MAKEUP TAHAN LAMA
FCF merupakan foundation yang mampu bertahan dari pagi sampai malam tanpa memberikan kesan bercapuk, malah semakin lama semakin glowing!
.
⭐ TAMPIL LEBIH YAKIN
FCF membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.
.
WOW. Jadi dah boleh buang muka tak puas hati tu dan tukar la ke muka excited ok? 😂😘 uolls WAJIB CUBA dan nilaikan sendiri. Seriously.
.
Kami sangat yakin dengan kehebatan produk ini kerana terlalu banyak testimoni yang kami terima dimana mereka sangat berpuas hati dengan foundation kesayangan ramai ini iaitu Full Coverage Foundation 😍
.
Jadi JOM #BorongFCF sekarang uolls!!"
    25
    8
  • www.merve.com.my . #MERVEApaKataMereka : PACKAGING CANTIK, PRODUK BERKUALITI, TAHAN BERBULAN-BULAN! BELIAU JATUH CINTA! 😍😍😍 . ✅ Nama : Ummul ✅ Kod Platinum Stokis : PS001 ✅ Umur : 31 tahun ✅ Area : Putrajaya / Selangor . #MERVETestimony . . . Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤ . Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami :www.merve.com.my . Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk menjadi stockist/agent MERVE Cosmetics, sila whatsapp segera di link berikut :http://mervefb.wasap.my/ atau hubungi kami di+60123738787

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
#MERVEApaKataMereka : PACKAGING CANTIK, PRODUK BERKUALITI, TAHAN BERBULAN-BULAN! BELIAU JATUH CINTA! 😍😍😍
.
✅ Nama : Ummul
✅ Kod Platinum Stokis : PS001
✅ Umur : 31 tahun
✅ Area : Putrajaya / Selangor
.
#MERVETestimony
.
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami :www.merve.com.my
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk menjadi stockist/agent MERVE Cosmetics, sila whatsapp segera di link berikut :http://mervefb.wasap.my/ atau hubungi kami di+60123738787"
    13
    0
  • www.merve.com.my . Kawan2 jangan tak tahu.. Fairy Tears Potion ni bukan saja boleh bertindak sebagai serum rawatan kulit TETAPI ianya sgt membantu utk mencantikkan lagi alas bedak pd kulit muka yang mampu membuatkan Makeup nampak cantik je sepanjang hari. Jadi, jgn takut campurkan serum ini bersama foundation MERVE tu. Pasti flawless je kulit wajah sepanjang hari. Tak percaya?? cuba lah tip dari Pengasas MERVE ini..!! . ======================== . 💞 Tip 1 : Pakai foundation seluruh wajah & tutup parut jerawat dgn foundation dahulu, kemudian picit 1-2 drops Fairy Tears Potion pd berus & ratakan pd seluruh wajah secara bulatan dan siap!! . HASILNYA 👉🏼 Wajah akan kelihatan flawless, cantik & glowing. Tip ini amat sesuai bagi yg suka wajah kelihatan 'dewy' . ======================== . 💞 Tip 2 : Pakai Fairy Tears Potion seluruh wajah & leher dahulu dan baru pakai foundation seluruh wajah sebelum akhiri dengan compact powder dan siap!! . HASILNYA 👉🏼 Wajah akan terlihat lebih 'bold' dan sempurna....

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
Kawan2 jangan tak tahu.. Fairy Tears Potion ni bukan saja boleh bertindak sebagai serum rawatan kulit TETAPI ianya sgt membantu utk mencantikkan lagi alas bedak pd kulit muka yang mampu membuatkan Makeup nampak cantik je sepanjang hari. Jadi, jgn takut campurkan serum ini bersama foundation MERVE tu. Pasti flawless je kulit wajah sepanjang hari. Tak percaya?? cuba lah tip dari Pengasas MERVE ini..!! .
========================
.
💞 Tip 1 : Pakai foundation seluruh wajah & tutup parut jerawat dgn foundation dahulu, kemudian picit 1-2 drops Fairy Tears Potion pd berus & ratakan pd seluruh wajah secara bulatan dan siap!!
.
HASILNYA 👉🏼 Wajah akan kelihatan flawless, cantik & glowing. Tip ini amat sesuai bagi yg suka wajah kelihatan 'dewy'
.
========================
.
💞 Tip 2 : Pakai Fairy Tears Potion seluruh wajah & leher dahulu dan baru pakai foundation seluruh wajah sebelum akhiri dengan compact powder dan siap!!
.
HASILNYA 👉🏼 Wajah akan terlihat lebih 'bold' dan sempurna. Tip ini amat sesuai bagi yg suka wajah kelihatan 'matte'
.
========================
.
💞 Tip 3 : Campurkan foundation & Fairy Tears Potion ini menggunakan brush, picit dalam 3 drops potion ini dan blend kan bersama foundation. Ratakan diwajah & leher menggunakan jari atau berus. Letak sedikit sahaja compact powder dan siap!! HASILNYA 👉🏼 Wajah akan ternampak lebih semulajadi ala2 kulit wajah korea. Tip ini amat sesuai bagi yg tidak suka memakai makeup & untuk ke pejabat setiap hari
.
.
BELI ✅ SCAN ✅ MENANG ✅
.
#MERVEAllAboutProduct
#FairyTearsPotion
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami : www.merve.com.my
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk menjadi stockist / agent MERVE Cosmetics, sila whatsapp segera di link berikut : http://mervefb.wasap.my/ atau hubungi kami di +60123738787"
    43
    14
  • www.merve.com.my . FAIRY TEARS POTION, BEST RECOMMENDED ‼️ ♥️ . 【 MENJIMATKAN DUIT & MASA 🤗】 💌 Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa kos yang tinggi kerana serum ini direka khas bertindak sebagai moisturizer, makeup primer, skin repair serum, scars treatment dan sunblock yang hebat. Segalanya dalam satu produk! . 【 MAKEUP TAHAN LAMA 🤗】 💌 Membantu para wanita untuk mendapatkan impact makeup yang tahan lama apabila menambah penggunaan serum ini dalam step pemakaian makeup. . 【 MAKEUP LEBIH SEMPURNA 🤗】 💌 Membantu para wanita yang ber‘makeup’ untuk menjadikan makeup mereka lebih cantik lebih lebih lagi apabila serum ini dicampur dengan foundation, makeup base menjadi lebih sempurna & glowing. . 【 KESELESAAN 🤗】 💌 Membantu para wanita yang tercari-cari serum yang cepat meresap ke kulit wajah dengan serta merta tanpa rasa melekit dan tidak selesa. . 【 KECANTIKAN KULIT 🤗】 💌 Membantu para wanita memperolehi kulit wajah yang flawless, tidak berpa...

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
FAIRY TEARS POTION, BEST RECOMMENDED ‼️ ♥️
.
【 MENJIMATKAN DUIT & MASA 🤗】
💌 Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa kos yang tinggi kerana serum ini direka khas bertindak sebagai moisturizer, makeup primer, skin repair serum, scars treatment dan sunblock yang hebat. Segalanya dalam satu produk!
.
【 MAKEUP TAHAN LAMA 🤗】
💌 Membantu para wanita untuk mendapatkan impact makeup yang tahan lama apabila menambah penggunaan serum ini dalam step pemakaian makeup.
.
【 MAKEUP LEBIH SEMPURNA 🤗】
💌 Membantu para wanita yang ber‘makeup’ untuk menjadikan makeup mereka lebih cantik lebih lebih lagi apabila serum ini dicampur dengan foundation, makeup base menjadi lebih sempurna & glowing.
.
【 KESELESAAN 🤗】
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari serum yang cepat meresap ke kulit wajah dengan serta merta tanpa rasa melekit dan tidak selesa.
.
【 KECANTIKAN KULIT 🤗】
💌 Membantu para wanita memperolehi kulit wajah yang flawless, tidak berparut dan menaikkan seri wajah kerana serum ini mampu merawat parut dan menghasilkan sel kulit baru yang sihat.
.
BELI ✅ SCAN ✅ MENANG ✅
.
💌 Uolls tahu tak kat setiap produk MERVE ada sticker hologram? 💌 Uolls tahu tak bila uolls GORES dan SCAN sticker hologram tu guna handphone, uolls dapat nombor kod cabutan bertuah?? Tinggal isi details je!
💌 Uolls tahu tak daripada situ uolls boleh dapat hadiah-hadiah best daripada MERVE??? 😍
💌 Uolls tahu tak PEMENANG BERTUAH akan dipilih melalui teknik Cabutan Bertuah secara live di page MERVE oleh Founder Joy Revfa & President Radz Mohd?? 🤗
.
Setiap bulan ada saja hadiah best-best! RUGI BESAR ni kalau lepaskan peluang! Sambil-sambil beli produk, sambil-sambil dapat hadiah best. Siapa nak kasi??
.
#MERVEAllAboutProduct
#FairyTearsPotion
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
.
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami : www.merve.com.my
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk menjadi stockist / agent MERVE Cosmetics, sila whatsapp segera di link berikut : http://mervefb.wasap.my/ atau hubungi kami di +60123738787"
    26
    10
  • www.merve.com.my . Kawan2 jangan tak tahu.. Fairy Tears Potion ni bukan saja boleh bertindak sebagai serum rawatan kulit TETAPI ianya sgt membantu utk mencantikkan lagi alas bedak pd kulit muka yang mampu membuatkan Makeup nampak cantik je sepanjang hari. Jadi, jgn takut campurkan serum ini bersama foundation MERVE tu. Pasti flawless je kulit wajah sepanjang hari. Tak percaya?? cuba lah tip dari Pengasas MERVE ini..!! . ======================== . 💞 Tip 1 : Pakai foundation seluruh wajah & tutup parut jerawat dgn foundation dahulu, kemudian picit 1-2 drops Fairy Tears Potion pd berus & ratakan pd seluruh wajah secara bulatan dan siap!! . HASILNYA 👉🏼 Wajah akan kelihatan flawless, cantik & glowing. Tip ini amat sesuai bagi yg suka wajah kelihatan 'dewy' . ======================== . 💞 Tip 2 : Pakai Fairy Tears Potion seluruh wajah & leher dahulu dan baru pakai foundation seluruh wajah sebelum akhiri dengan compact powder dan siap!! . HASILNYA 👉🏼 Wajah akan terlihat lebih 'bold' dan sempurna....

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
Kawan2 jangan tak tahu.. Fairy Tears Potion ni bukan saja boleh bertindak sebagai serum rawatan kulit TETAPI ianya sgt membantu utk mencantikkan lagi alas bedak pd kulit muka yang mampu membuatkan Makeup nampak cantik je sepanjang hari. Jadi, jgn takut campurkan serum ini bersama foundation MERVE tu. Pasti flawless je kulit wajah sepanjang hari. Tak percaya?? cuba lah tip dari Pengasas MERVE ini..!! .
========================
.
💞 Tip 1 : Pakai foundation seluruh wajah & tutup parut jerawat dgn foundation dahulu, kemudian picit 1-2 drops Fairy Tears Potion pd berus & ratakan pd seluruh wajah secara bulatan dan siap!!
.
HASILNYA 👉🏼 Wajah akan kelihatan flawless, cantik & glowing. Tip ini amat sesuai bagi yg suka wajah kelihatan 'dewy'
.
========================
.
💞 Tip 2 : Pakai Fairy Tears Potion seluruh wajah & leher dahulu dan baru pakai foundation seluruh wajah sebelum akhiri dengan compact powder dan siap!!
.
HASILNYA 👉🏼 Wajah akan terlihat lebih 'bold' dan sempurna. Tip ini amat sesuai bagi yg suka wajah kelihatan 'matte'
.
========================
.
💞 Tip 3 : Campurkan foundation & Fairy Tears Potion ini menggunakan brush, picit dalam 3 drops potion ini dan blend kan bersama foundation. Ratakan diwajah & leher menggunakan jari atau berus. Letak sedikit sahaja compact powder dan siap!! HASILNYA 👉🏼 Wajah akan ternampak lebih semulajadi ala2 kulit wajah korea. Tip ini amat sesuai bagi yg tidak suka memakai makeup & untuk ke pejabat setiap hari
.
.
BELI ✅ SCAN ✅ MENANG ✅
.
#MERVEAllAboutProduct
#FairyTearsPotion
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami : www.merve.com.my
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk menjadi stockist / agent MERVE Cosmetics, sila whatsapp segera di link berikut : http://mervefb.wasap.my/ atau hubungi kami di +60123738787"
    28
    9
  • www.merve.com.my . Wow! Bestnyaa sis ni dah gunakan dua gabungan hebat ni dan hasilnya kulit terasa lembut sahaja! Wow! Fairtales Pashmina terbukti kualiti yang sangat bagus yang pernah MERVE hasilkan! Tengok sis ni jadikan pashmina dengan caranya tersendiri sangat cantik 😍 #MERVETestimony #FairyTearsPotion #FullCoverageFoundation #fairytalespashmina

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
Wow! Bestnyaa sis ni dah gunakan dua gabungan hebat ni dan hasilnya kulit terasa lembut sahaja! Wow! Fairtales Pashmina terbukti kualiti yang sangat bagus yang pernah MERVE hasilkan! Tengok sis ni jadikan pashmina dengan caranya tersendiri sangat cantik 😍

#MERVETestimony
#FairyTearsPotion 
#FullCoverageFoundation 
#fairytalespashmina"
    13
    11
  • www.merve.com.my . Foundation terasa ringan, sesuai untuk penggunaan harian! Kulit uolls akan terasa lebih natural ❤ #MERVETestimony #FullCoverageFoundation

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
Foundation terasa ringan, sesuai untuk penggunaan harian! Kulit uolls akan terasa lebih natural ❤

#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation"
    15
    11
  • www.merve.com.my . Alhamdulillah..Full Coverage Foundation telah membuatkan kulit sis kita ni glowing dan flawless! Tambahan pula bergabung dengan Fairy Tears Potion, just WOW! #MERVETestimony #FairyTearsPotion #FullCoverageFoundation

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
Alhamdulillah..Full Coverage Foundation telah membuatkan kulit sis kita ni glowing dan flawless! Tambahan pula bergabung dengan Fairy Tears Potion, just WOW!

#MERVETestimony
#FairyTearsPotion
#FullCoverageFoundation"
    20
    9
  • www.merve.com.my . Let's enjoy purchasing MERVE products and you will be happy ♥ . YES! You totally deserve to be happy, our dear women 😘 . Beauty not just a fantasy ❤ . #MERVEMonthlyPromo #MERVEPromotion #MERVEBulanFlawless . Get your dream products through our authorized stockist / agent / dropshipper or visit our official website: www.merve.com.my . For further information on how to become a stockist / agent MERVE Cosmetics, please WhatsApp now at the following link: http://mervefb.wasap.my/ or call us at +60123738787

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
Let's enjoy purchasing MERVE products and you will be happy ♥
.
YES! You totally deserve to be happy, our dear women 😘
.
Beauty not just a fantasy ❤
.
#MERVEMonthlyPromo
#MERVEPromotion
#MERVEBulanFlawless
.
Get your dream products through our authorized stockist / agent / dropshipper or visit our official website: www.merve.com.my
.
For further information on how to become a stockist / agent MERVE Cosmetics, please WhatsApp now at the following link: http://mervefb.wasap.my/ or call us at +60123738787"
    23
    17