website_product-hc

THE HIGHLIGHTER & CONTOUR

RM85.00RM95.00

Shape Your Face
Highlighter adalah kunci untuk menyerlahkan, membentuk dimensi wajah dan menaikkan seri solekan. Contour pula merupakan teknik menghasilkan kesan struktur tulang dan membuat bayangan di area tertentu yang ingin dibentuk atau disembunyikan.

FUNCTION:

a) Best Highlighter Ever
Nampak lebih muda & segar / Wajah lebih glowing / Memberikan dimensi pada wajah / Mata lebih terbentuk seperti Barbie / Hilangkan eyebag / Mempercantikkan hasil solekan / Menonjolkan tulang di wajah / Memancungkan hidung

b) Best Contour Ever
Lebih cantik & seimbang / Membentuk wajah / Memancungkan hidung / Mata kelihatan lebih besar & dalam / Dagu lebih runcing / Merampingkan wajah / Membuat wajah lebih sharp & bold / Menonjolkan tulang di wajah.

SKU: N/A
Clear

Share This Product

Facebook

YouTube

Instagram

Follow Me on Instagram
  • www.merve.com.my . #MERVETips : "Kenapa kenapa kenapaaa saya kena guna Fairy Tears Potion ni? Apa yang bestnya berbanding serum lain?" *Muka curious* . Haa, sempena hari yang baik ini, jom baca kami nak SHARE 10 sebab kenapa kenapa kenapaa uolls WAJIB pilih Fairy Tears Potion (FTP) berbanding serum lain 😍🌸 . ⭐ BAU FTP berbau harum dengan ekstrak dewberry yang wangi & tidak terlalu kuat . ⭐ PENCERAH FTP mampu membuatkan kulit uolls kelihatan lebih putih merah jambu dan sangat mulus . ⭐ PARUT FTP sangat berkesan untuk mengatasi masalah parut yang tegar . ⭐ TAMPIL MUDA FTP bertindak menegangkan kulit yang kendur supaya lebih anjal, memudarkan garis halus & muda berseri . ⭐ MENYERAP JAUH FTP mampu meresap ke dalam lapisan terdalam kulit! Molekul dari formula zat umpama "lapisan vitamin" yang hebat . ⭐ TIDAK MELEKIT FTP cepat meresap ke kulit serta merta & tidak melekit . ⭐ MENYERAP MINYAK FTP terbaik untuk kulit berminyak / kulit kombinasi kerana ia dapat menyerap minyak berlebihan terutama...

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
#MERVETips : "Kenapa kenapa kenapaaa saya kena guna Fairy Tears Potion ni? Apa yang bestnya berbanding serum lain?" *Muka curious*
.
Haa, sempena hari yang baik ini, jom baca kami nak SHARE 10 sebab kenapa kenapa kenapaa uolls WAJIB pilih Fairy Tears Potion (FTP) berbanding serum lain 😍🌸
.
⭐ BAU
FTP berbau harum dengan ekstrak dewberry yang wangi & tidak terlalu kuat
.
⭐ PENCERAH
FTP mampu membuatkan kulit uolls kelihatan lebih putih merah jambu dan sangat mulus
.
⭐ PARUT
FTP sangat berkesan untuk mengatasi masalah parut yang tegar
.
⭐ TAMPIL MUDA
FTP bertindak menegangkan kulit yang kendur supaya lebih anjal, memudarkan garis halus & muda berseri
.
⭐ MENYERAP JAUH
FTP mampu meresap ke dalam lapisan terdalam kulit! Molekul dari formula zat umpama "lapisan vitamin" yang hebat
.
⭐ TIDAK MELEKIT
FTP cepat meresap ke kulit serta merta & tidak melekit
.
⭐ MENYERAP MINYAK
FTP terbaik untuk kulit berminyak / kulit kombinasi kerana ia dapat menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone
.
⭐ MELEMBABKAN
FTP juga bagus dan sesuai untuk kulit kering kerana ianya mampu melembapkan & melembutkan
.
⭐ MAKEUP TAHAN LAMA
FTP memberi perlindungan untuk makeup bertahan lebih lama malah berseri-seri & kekal cantik sepanjang hari
.
⭐ MENGECILKAN PORI-PORI
FTP bertindak mengecilkan liang roma terbuka & besar yang menyebabkan jerawat, jeragat & bintik hitam
.
WOW. Nampak? Itu baru 10 SEBAB. Kalau uolls nak lebih pun weolls boleh kasi ok? 😂😘
.
Kami sangat yakin dengan kehebatan produk ini kerana terlalu banyak testimoni yang kami terima dimana mereka sangat berpuas hati dengan serum kebanggaan MERVE iaitu Fairy Tears Potion 😍
.
Jadi JOM #BorongFTP uolls. Fairy Tears Potion tengah harga promo sekarang 😍 jomm sambut seruan MERVE bulan ini untuk jadikan anda wanita menawan! 😍😍😍
.
#MERVEBulanMenawan
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
.
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami : www.merve.com.my"
    55
    5
  • www.merve.com.my . Percayalah, Tuhan Tidak Akan Memisahkan Sesuatu Yang Baik Kecuali Digantikan Dengan Yang Lebih Baik 💕

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
Percayalah, Tuhan Tidak Akan Memisahkan Sesuatu Yang Baik Kecuali Digantikan Dengan Yang Lebih Baik 💕"
    28
    1
  • www.merve.com.my . #MERVEDailyTutorial : MALAM INI BERSAMA SIS AFZAN 💄 . Nak makeup tapi tak reti? Tak reti makeup tapi nak belajar? . 【 JOM LAYAN TUTORIAL MAKEUP SETIAP HARI】 . 🌼 MERVE akan share tutorial makeup dari team MERVE sendiri SETIAP HARI. 😍😍😍 . 🌼 Bukan Cik Founder Joy Revfa je yang bijak bertutorial, anak anak didik juga turut sama ikut jejak langkah beliau tau. 😍😘😘😘 . 🌼 Untung tak jadi MERVE team? Makin hari makin cantik dengan MERVE Cosmetics tau. 💖 . So, jangan lupa temujanji kita malam ini, 17 November 2017 tepat jam 9.00 malam dikongsikan di Facebook Page rasmi MERVE Cosmetics! . Tag dan ajak seramai mungkin kenalan untuk tonton, terutamanya yang minat makeup ok? . Stay tuned & selamat menonton. 😉😉😋 . Hanya di page : www.facebook.com/mervecosmetic . . . Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
#MERVEDailyTutorial : MALAM INI BERSAMA SIS AFZAN 💄
.
Nak makeup tapi tak reti?
Tak reti makeup tapi nak belajar?
.
【 JOM LAYAN TUTORIAL MAKEUP SETIAP HARI】
.
🌼 MERVE akan share tutorial makeup dari team MERVE sendiri SETIAP HARI. 😍😍😍
.
🌼 Bukan Cik Founder Joy Revfa je yang bijak bertutorial, anak anak didik juga turut sama ikut jejak langkah beliau tau. 😍😘😘😘
.
🌼 Untung tak jadi MERVE team? Makin hari makin cantik dengan MERVE Cosmetics tau. 💖
.
So, jangan lupa temujanji kita malam ini, 17 November 2017 tepat jam 9.00 malam dikongsikan di Facebook Page rasmi MERVE Cosmetics!
.
Tag dan ajak seramai mungkin kenalan untuk tonton, terutamanya yang minat makeup ok?
.
Stay tuned & selamat menonton. 😉😉😋 .
Hanya di page : www.facebook.com/mervecosmetic
.
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤"
    14
    0
  • www.merve.com.my . WOW! Banyak dah testimoni yang mengatakan bahawa Fairy Tears Potion boleh hilangkan jeragat. Best atau sangat best? 😍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Uolls tengok Sis NikNa ni, umur dah 38 tahun, tapi awet muda gitu 😍😍❤ Tak jealous ke uolls? ❤ . #MERVETestimony #FairyTearsPotion

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
WOW! Banyak dah testimoni yang mengatakan bahawa Fairy Tears Potion boleh hilangkan jeragat. Best atau sangat best? 😍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Uolls tengok Sis NikNa ni, umur dah 38 tahun, tapi awet muda gitu 😍😍❤ Tak jealous ke uolls? ❤
.
#MERVETestimony
#FairyTearsPotion"
    45
    5
  • www.merve.com.my . Sapa setuju dengan Sis Fiqah ni?🙌🏼 Yaaa Sis. Memang betul👍🏻👍🏻 Texture product MERVE ni memang sangat ringan, seolah-olah tidak memakai apa-apa di muka uolls😍😍😍 Memang bertambah yakin untuk uolls berjumpa dengan orang luar. Best kan?😋😋❤😘😘 . #MERVETestimony #Cinderevfa #FairyTearsPotion #FairytalesPashmina

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
Sapa setuju dengan Sis Fiqah ni?🙌🏼 Yaaa Sis. Memang betul👍🏻👍🏻 Texture product MERVE ni memang sangat ringan, seolah-olah tidak memakai apa-apa di muka uolls😍😍😍 Memang bertambah yakin untuk uolls berjumpa dengan orang luar. Best kan?😋😋❤😘😘
.
#MERVETestimony
#Cinderevfa
#FairyTearsPotion
#FairytalesPashmina"
    26
    2
  • www.merve.com.my . Sapa je yang tak jatuh hati dengan Lipstick Cinderevfa ni kan?😍😍 Dah lah tahan lama, packaging sangat comel dan paling best bau yang sangat harum.🌸🌸🌸 Betul tak uolls? By the way, Lipstick Cinderevfa ni semua orang mampu milik tau, RM45 je uolls!❤❤❤ Murah je kan? 🤑🤑🤑 . #MERVETestimony #Cinderevfa

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
Sapa je yang tak jatuh hati dengan Lipstick Cinderevfa ni kan?😍😍 Dah lah tahan lama, packaging sangat comel dan paling best bau yang sangat harum.🌸🌸🌸 Betul tak uolls? By the way, Lipstick Cinderevfa ni semua orang mampu milik tau, RM45 je uolls!❤❤❤ Murah je kan? 🤑🤑🤑
.
#MERVETestimony
#Cinderevfa"
    38
    4
  • www.merve.com.my . "Beautiful skin requires COMMITMENT, not a MIRACLES..." 💫 . 🍑 BIRD’S NEST MOISTURISING CREAM 🍑 . 【 Meremajakan Kulit 🤗】 💌 Membantu menegangkan kulit yang kendur agar kembali muda remaja kerana ia diperkaya dengan 24K Gold flakes & Peptide yang bertindak sebagai anti-penuaan sekaligus meningkatkan keremajaan kulit. . 【 Mencerahkan Kulit 🤗】 💌 Menghasilkan tona kulit wajah yang cerah dan seimbang. Malah kulit kelihatan semakin hari semakin cerah berkilauan dengan penggunaan yang teratur! . 【 Menghasilkan Kulit Sihat 🤗】 💌 Membantu penghasilan sel kulit baru yang sihat kerana 24K Gold sangat berkesan dalam menghasilkan kulit yang sihat & sempurna, bebas dari cela. . 【 Melembabkan Kulit 🤗】 💌 Membantu mengembalikan kelembapan kulit dengan Peptide Complex yang bertindak memerangi kekeringan, dehidrasi, kedutan, malah garis halus! . 【 Menghasilkan Kulit Sempurna 🤗】 💌 Membantu menghasilkan kulit bebas cela kerana krim ini bertindak memud...

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
"Beautiful skin requires COMMITMENT, not a MIRACLES..." 💫
.
🍑 BIRD’S NEST MOISTURISING CREAM 🍑
.
【 Meremajakan Kulit 🤗】 💌 Membantu menegangkan kulit yang kendur agar kembali muda remaja kerana ia diperkaya dengan 24K Gold flakes & Peptide yang bertindak sebagai anti-penuaan sekaligus meningkatkan keremajaan kulit.
.
【 Mencerahkan Kulit 🤗】 💌 Menghasilkan tona kulit wajah yang cerah dan seimbang. Malah kulit kelihatan semakin hari semakin cerah berkilauan dengan penggunaan yang teratur!
.
【 Menghasilkan Kulit Sihat 🤗】 💌 Membantu penghasilan sel kulit baru yang sihat kerana 24K Gold sangat berkesan dalam menghasilkan kulit yang sihat & sempurna, bebas dari cela.
.
【 Melembabkan Kulit 🤗】 💌 Membantu mengembalikan kelembapan kulit dengan Peptide Complex yang bertindak memerangi kekeringan, dehidrasi, kedutan, malah garis halus!
.
【 Menghasilkan Kulit Sempurna 🤗】 💌 Membantu menghasilkan kulit bebas cela kerana krim ini bertindak memudarkan bekas jerawat malah mengecilkan pori-pori di wajah.
.
#MERVEAllAboutProduct
#BirdsNestMoisturisingCream
#MERVESkincare
#BirdsNestSecret
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
.
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami :www.merve.com.my
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk menjadi stockist / agent MERVE Cosmetics, sila whatsapp segera di link berikut :http://mervefb.wasap.my/ atau hubungi kami di +60123738787"
    74
    4
  • www.merve.com.my Follow : @mervecosmetic_hq . . “BIRD’S NEST HYDRATING TONER, Penyelesai Masalah Saya!” . 【 MENYEGARKAN KULIT 🤗】 💌 Membantu menghidrat & menyegarkan kulit setiap kali penggunaan. . 【 MEMBERSIHKAN KULIT 🤗】 💌 Membantu menyegarkan kulit sekaligus mengangkat sisa-sisa kotoran, minyak dan sisa pembersih yang tertinggal di kulit wajah. . 【 MELEMBABKAN KULIT 🤗】 💌 Membantu untuk menjaga wajah agar tetap lembab, anjal serta nyaman di wajah sekaliguskan mengekalkan keremajaan kulit. . 【 MENCERAHKAN KULIT 🤗】 💌 Membantu menghasilkan tona kulit yang cerah, bermaya dan seimbang. . 【 MENGECUTKAN JERAWAT 🤗】 💌 Membantu untuk mengecutkan jerawat dari dalam sekaligus mengelakkan pembiakan jerawat. . 【 MENGATASI KULIT KUSAM 🤗】 💌 Membantu untuk mengatasi kulit wajah kusam kerana ia bertindak mengangkat sel kulit mati yang terperangkap dalam kulit yang menjadi faktor utama terjadinya kulit kusam dan tidak bermaya. . #MERVEAllAboutProduct #BirdsNes...

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
Follow : @mervecosmetic_hq .
.
“BIRD’S NEST HYDRATING TONER, Penyelesai Masalah Saya!”
.
【 MENYEGARKAN KULIT 🤗】
💌 Membantu menghidrat & menyegarkan kulit setiap kali penggunaan.
.
【 MEMBERSIHKAN KULIT 🤗】
💌 Membantu menyegarkan kulit sekaligus mengangkat sisa-sisa kotoran, minyak dan sisa pembersih yang tertinggal di kulit wajah.
.
【 MELEMBABKAN KULIT 🤗】
💌 Membantu untuk menjaga wajah agar tetap lembab, anjal serta nyaman di wajah sekaliguskan mengekalkan keremajaan kulit.
.
【 MENCERAHKAN KULIT 🤗】
💌 Membantu menghasilkan tona kulit yang cerah, bermaya dan seimbang.
.
【 MENGECUTKAN JERAWAT 🤗】
💌 Membantu untuk mengecutkan jerawat dari dalam sekaligus mengelakkan pembiakan jerawat.
.
【 MENGATASI KULIT KUSAM 🤗】
💌 Membantu untuk mengatasi kulit wajah kusam kerana ia bertindak mengangkat sel kulit mati yang terperangkap dalam kulit yang menjadi faktor utama terjadinya kulit kusam dan tidak bermaya.
.
#MERVEAllAboutProduct
#BirdsNestHydratingToner
#MERVESkincare
#BirdsNestSecret
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
.
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami :www.merve.com.my
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk menjadi stockist / agent MERVE Cosmetics, sila whatsapp segera di link berikut :http://mervefb.wasap.my/ atau hubungi kami di +60123738787"
    43
    2
  • www.merve.com.my . “BIRD’S NEST FACE CLEANSER, Penyelesai Masalah Saya!” . 【 MEMBERSIHKAN KULIT 🤗】 💌 Membantu para wanita yang tercari-cari pencuci muka yang mampu membersihkan segala kesan solekan dan kotoran tanpa mengeringkan kulit. . 【 MENCERAHKAN KULIT 🤗】 💌 Membantu merealisasikan impian para wanita yang mendambakan kulit wajah yang cerah sempurna kerana pencuci muka ini bertindak mencerahkan dan mencegah kegelapan. . 【 MENGECILKAN PORI-PORI 🤗】 💌 Membantu para wanita memiliki kulit wajah yang halus sehalus kulit bayi kerana khasiat Sarang Burung sangat membantu untuk mengecilkan pori-pori! . 【 MENGEKALKAN KEREMAJAAN KULIT 🤗】 💌 Membantu para wanita untuk mengekalkan keremajaan kulit kerana pencuci muka ini mampu bertindak sebagai anti-penuaan dengan mengatasi garis-garis halus dan menghalang pigmentasi. . 【 MEMUDARKAN PARUT & FLEK HITAM 🤗】 💌 Mmmbantu mengatasi masalah kulit penuh cela kerana Sarang Burung yang terdapat dalam pencuci muka ini kaya ...

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
“BIRD’S NEST FACE CLEANSER, Penyelesai Masalah Saya!”
.
【 MEMBERSIHKAN KULIT 🤗】
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari pencuci muka yang mampu membersihkan segala kesan solekan dan kotoran tanpa mengeringkan kulit.
.
【 MENCERAHKAN KULIT 🤗】
💌 Membantu merealisasikan impian para wanita yang mendambakan kulit wajah yang cerah sempurna kerana pencuci muka ini bertindak mencerahkan dan mencegah kegelapan.
.
【 MENGECILKAN PORI-PORI 🤗】
💌 Membantu para wanita memiliki kulit wajah yang halus sehalus kulit bayi kerana khasiat Sarang Burung sangat membantu untuk mengecilkan pori-pori!
.
【 MENGEKALKAN KEREMAJAAN KULIT 🤗】
💌 Membantu para wanita untuk mengekalkan keremajaan kulit kerana pencuci muka ini mampu bertindak sebagai anti-penuaan dengan mengatasi garis-garis halus dan menghalang pigmentasi.
.
【 MEMUDARKAN PARUT & FLEK HITAM 🤗】
💌 Mmmbantu mengatasi masalah kulit penuh cela kerana Sarang Burung yang terdapat dalam pencuci muka ini kaya dengan faktor pertumbuhan epidermis yang bertindak memulihkan kulit dan tisu sekaligus menghasilkan sel kulit baru.
.
#MERVEAllAboutProduct
#BirdsNestFaceCleanser
#MERVESkincare
#BirdsNestSecret
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
.
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami :www.merve.com.my
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk menjadi stockist / agent MERVE Cosmetics, sila whatsapp segera di link berikut :http://mervefb.wasap.my/ atau hubungi kami di +60123738787"
    55
    1
  • www.merve.com.my . #MERVENews : KELEWATAN PENGELUARAN BIRD'S NEST FACE CLEANSER . Assalamualaikum & selamat petang ❤ . Terlebih dahulu pihak HQ ingin memohon maaf atas kelewatan Bird's Nest Face Cleanser. . Sebarang update terbaru akan diberitau kelak. . Sekali lagi maaf dari pihak HQ.

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
#MERVENews : KELEWATAN PENGELUARAN BIRD'S NEST FACE CLEANSER
.
Assalamualaikum & selamat petang ❤
.
Terlebih dahulu pihak HQ ingin memohon maaf atas kelewatan Bird's Nest Face Cleanser.
.
Sebarang update terbaru akan diberitau kelak.
.
Sekali lagi maaf dari pihak HQ."
    67
    5