Privacy Policy

INTELLECTUAL PROPERTY RIGHTS

Your use of the Sites and its contents grants no rights to you in relation to any copyright, designs, trademarks and all other intellectual property and material rights relating to the Content (as described in the Content section below), including Merve.com.my Software and all HTML and other code contained in this Site. All such Content including third party trademarks, designs, and related intellectual property rights mentioned or displayed on this Site are protected by national intellectual property and other laws and international treaty provisions. You are permitted to use the Content only as expressly authorized by Merve.com.my and/or its third party licensors. Any reproduction or redistribution of the above listed Content is prohibited and may result in civil and criminal penalties. Without limiting the foregoing, copying and use of the above listed materials to any other server, location or support for publication, reproduction or distribution is expressly prohibited. However, you are permitted to make one copy for the purposes of viewing Content for your own personal use.

CONTENT

In addition to the Intellectual property rights mentioned above, “Content” is defined as any graphics, photographs, including all image rights, sounds, music, video, audio or text on this Site. Merve.com.my tries to ensure that the information on this site is accurate and complete. Merve.com.my does not promise that Merve.com.my’s Content is accurate or error-free. Merve.com.my does not promise that the functional aspects of the Site or Merve.com.my’s Content will be error free or that this Site, Merve.com.my Content or the server that makes it available are free of viruses or other harmful components. We always recommend that all users of the Internet ensure they have up to date virus checking software installed. By posting you agree to be solely responsible for the content of all information you contribute. You also grant to Merve.com.my a right to use any content you provide for its own purposes including republication in any form or media. Comments may be moderated and may take up to72 hours to be displayed but Merve.com.my does not commit to checking all content and will not be liable for third party posts. If you have a complaint about any posts please mail onlinesales@merve.com.my. Merve.com.my reserves the right at its sole discretion not to publish or to remove any comment including those that it believes may be unlawful, defamatory, racist or libelous, incite hatred or violence, detrimental to people, institutions, religions or to people’s privacy, which may cause harm to minors, is detrimental to the trade marks, patents and copyrighted content, contains personal data, improperly uses the medium for promoting and advertising businesses. This site is available to the public, information you consider confidential should not be posted to this site.

NO COMMERCIAL USE

This Site is for your personal non-commercial use only. You may not modify, copy, distribute, transmit, display, perform, reproduce, publish, license, commercially exploit, create derivative works from, transfer, or sell any Content, software, products, or services contained within this Site. You may not use this Site, or any of its Content, to further any commercial purpose, including any advertising or advertising revenue generation activity on your own Site.

YOUR ACTIVITY

You agree that you will be personally responsible for your use of this Site and for all of your communication and activity on and pursuant to this Site. If we determine that you are or have been engaged in prohibited activities, were not respectful of other users, or otherwise violated the TOS, we may deny you access to this Site on a temporary or permanent basis.

THIRD PARTY SITES

We may include hyperlinks on this Site to other websites or resources operated by parties other than Merve.com.my, including advertisers. Merve.com.my has not reviewed all of the sites linked to its Web Site and is not responsible for the content or accuracy of any off-site pages nor are we responsible for the availability of such external websites or resources, and do not endorse and are not responsible or liable, directly or indirectly, for the privacy practices or the content of such websites, including (without limitation) any advertising, products or other materials or services on or available from such websites or resources, nor for any damage, loss or offence caused or alleged to be caused by, or in connection with, the use of or reliance on any such content, goods or services available on such external websites or resources.

YOUR RIGHTS

You have certain rights under the law. In Malaysia these include:
1. That any products you order through this Site will be of satisfactory quality, fit for their intended purpose, and will conform to any description given on this Site;
2. Certain remedies if a product is defective

OUR RELATIONSHIP

You acknowledge and agree that no joint venture, partnership, employment, or agency relationship exists between you and Merve.com.my as a result of the TOS or your use of this Site. You agree that you may not and will not hold yourself out as a representative, agent, or employee of Merve.com.my, and we shall not be liable for any representation, act, or omission on your part.

NO WAIVER

If you breach the TOS and we take no action against you, we will still be entitled to use our rights and remedies in any other situation where you breach the TOS.

GOVERNING LAW

The TOS together with all our policies and procedures will be governed by and construed in accordance to the relevant Malaysia law and the relevant courts of the Malaysia will have exclusive jurisdiction.

Facebook

YouTube

Instagram

Follow Me on Instagram
  • www.merve.com.my . #MERVETips : "Kenapa kenapa kenapaaa saya kena guna Fairy Tears Potion ni? Apa yang bestnya berbanding serum lain?" *Muka curious* . Haa, sempena hari yang baik ini, jom baca kami nak SHARE 10 sebab kenapa kenapa kenapaa uolls WAJIB pilih Fairy Tears Potion (FTP) berbanding serum lain 😍🌸 . ⭐ BAU FTP berbau harum dengan ekstrak dewberry yang wangi & tidak terlalu kuat . ⭐ PENCERAH FTP mampu membuatkan kulit uolls kelihatan lebih putih merah jambu dan sangat mulus . ⭐ PARUT FTP sangat berkesan untuk mengatasi masalah parut yang tegar . ⭐ TAMPIL MUDA FTP bertindak menegangkan kulit yang kendur supaya lebih anjal, memudarkan garis halus & muda berseri . ⭐ MENYERAP JAUH FTP mampu meresap ke dalam lapisan terdalam kulit! Molekul dari formula zat umpama "lapisan vitamin" yang hebat . ⭐ TIDAK MELEKIT FTP cepat meresap ke kulit serta merta & tidak melekit . ⭐ MENYERAP MINYAK FTP terbaik untuk kulit berminyak / kulit kombinasi kerana ia dapat menyerap minyak berlebihan terutama...

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
#MERVETips : "Kenapa kenapa kenapaaa saya kena guna Fairy Tears Potion ni? Apa yang bestnya berbanding serum lain?" *Muka curious*
.
Haa, sempena hari yang baik ini, jom baca kami nak SHARE 10 sebab kenapa kenapa kenapaa uolls WAJIB pilih Fairy Tears Potion (FTP) berbanding serum lain 😍🌸
.
⭐ BAU
FTP berbau harum dengan ekstrak dewberry yang wangi & tidak terlalu kuat
.
⭐ PENCERAH
FTP mampu membuatkan kulit uolls kelihatan lebih putih merah jambu dan sangat mulus
.
⭐ PARUT
FTP sangat berkesan untuk mengatasi masalah parut yang tegar
.
⭐ TAMPIL MUDA
FTP bertindak menegangkan kulit yang kendur supaya lebih anjal, memudarkan garis halus & muda berseri
.
⭐ MENYERAP JAUH
FTP mampu meresap ke dalam lapisan terdalam kulit! Molekul dari formula zat umpama "lapisan vitamin" yang hebat
.
⭐ TIDAK MELEKIT
FTP cepat meresap ke kulit serta merta & tidak melekit
.
⭐ MENYERAP MINYAK
FTP terbaik untuk kulit berminyak / kulit kombinasi kerana ia dapat menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone
.
⭐ MELEMBABKAN
FTP juga bagus dan sesuai untuk kulit kering kerana ianya mampu melembapkan & melembutkan
.
⭐ MAKEUP TAHAN LAMA
FTP memberi perlindungan untuk makeup bertahan lebih lama malah berseri-seri & kekal cantik sepanjang hari
.
⭐ MENGECILKAN PORI-PORI
FTP bertindak mengecilkan liang roma terbuka & besar yang menyebabkan jerawat, jeragat & bintik hitam
.
WOW. Nampak? Itu baru 10 SEBAB. Kalau uolls nak lebih pun weolls boleh kasi ok? πŸ˜‚πŸ˜˜
.
Kami sangat yakin dengan kehebatan produk ini kerana terlalu banyak testimoni yang kami terima dimana mereka sangat berpuas hati dengan serum kebanggaan MERVE iaitu Fairy Tears Potion 😍
.
Jadi JOM #BorongFTP uolls. Fairy Tears Potion tengah harga promo sekarang 😍 jomm sambut seruan MERVE bulan ini untuk jadikan anda wanita menawan! 😍😍😍
.
#MERVEBulanMenawan
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀
.
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami : www.merve.com.my"
    55
    5
  • www.merve.com.my . Percayalah, Tuhan Tidak Akan Memisahkan Sesuatu Yang Baik Kecuali Digantikan Dengan Yang Lebih Baik πŸ’•

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
Percayalah, Tuhan Tidak Akan Memisahkan Sesuatu Yang Baik Kecuali Digantikan Dengan Yang Lebih Baik πŸ’•"
    28
    1
  • www.merve.com.my . #MERVEDailyTutorial : MALAM INI BERSAMA SIS AFZAN πŸ’„ . Nak makeup tapi tak reti? Tak reti makeup tapi nak belajar? . 【 JOM LAYAN TUTORIAL MAKEUP SETIAP HARI】 . 🌼 MERVE akan share tutorial makeup dari team MERVE sendiri SETIAP HARI. 😍😍😍 . 🌼 Bukan Cik Founder Joy Revfa je yang bijak bertutorial, anak anak didik juga turut sama ikut jejak langkah beliau tau. 😍😘😘😘 . 🌼 Untung tak jadi MERVE team? Makin hari makin cantik dengan MERVE Cosmetics tau. πŸ’– . So, jangan lupa temujanji kita malam ini, 17 November 2017 tepat jam 9.00 malam dikongsikan di Facebook Page rasmi MERVE Cosmetics! . Tag dan ajak seramai mungkin kenalan untuk tonton, terutamanya yang minat makeup ok? . Stay tuned & selamat menonton. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‹ . Hanya di page : www.facebook.com/mervecosmetic . . . Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
#MERVEDailyTutorial : MALAM INI BERSAMA SIS AFZAN πŸ’„
.
Nak makeup tapi tak reti?
Tak reti makeup tapi nak belajar?
.
【 JOM LAYAN TUTORIAL MAKEUP SETIAP HARI】
.
🌼 MERVE akan share tutorial makeup dari team MERVE sendiri SETIAP HARI. 😍😍😍
.
🌼 Bukan Cik Founder Joy Revfa je yang bijak bertutorial, anak anak didik juga turut sama ikut jejak langkah beliau tau. 😍😘😘😘
.
🌼 Untung tak jadi MERVE team? Makin hari makin cantik dengan MERVE Cosmetics tau. πŸ’–
.
So, jangan lupa temujanji kita malam ini, 17 November 2017 tepat jam 9.00 malam dikongsikan di Facebook Page rasmi MERVE Cosmetics!
.
Tag dan ajak seramai mungkin kenalan untuk tonton, terutamanya yang minat makeup ok?
.
Stay tuned & selamat menonton. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‹ .
Hanya di page : www.facebook.com/mervecosmetic
.
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀"
    14
    0
  • www.merve.com.my . WOW! Banyak dah testimoni yang mengatakan bahawa Fairy Tears Potion boleh hilangkan jeragat. Best atau sangat best? πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Uolls tengok Sis NikNa ni, umur dah 38 tahun, tapi awet muda gitu 😍😍❀ Tak jealous ke uolls? ❀ . #MERVETestimony #FairyTearsPotion

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
WOW! Banyak dah testimoni yang mengatakan bahawa Fairy Tears Potion boleh hilangkan jeragat. Best atau sangat best? πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Uolls tengok Sis NikNa ni, umur dah 38 tahun, tapi awet muda gitu 😍😍❀ Tak jealous ke uolls? ❀
.
#MERVETestimony
#FairyTearsPotion"
    45
    5
  • www.merve.com.my . Sapa setuju dengan Sis Fiqah ni?πŸ™ŒπŸΌ Yaaa Sis. Memang betulπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Texture product MERVE ni memang sangat ringan, seolah-olah tidak memakai apa-apa di muka uolls😍😍😍 Memang bertambah yakin untuk uolls berjumpa dengan orang luar. Best kan?πŸ˜‹πŸ˜‹β€πŸ˜˜πŸ˜˜ . #MERVETestimony #Cinderevfa #FairyTearsPotion #FairytalesPashmina

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
Sapa setuju dengan Sis Fiqah ni?πŸ™ŒπŸΌ Yaaa Sis. Memang betulπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Texture product MERVE ni memang sangat ringan, seolah-olah tidak memakai apa-apa di muka uolls😍😍😍 Memang bertambah yakin untuk uolls berjumpa dengan orang luar. Best kan?πŸ˜‹πŸ˜‹β€πŸ˜˜πŸ˜˜
.
#MERVETestimony
#Cinderevfa
#FairyTearsPotion
#FairytalesPashmina"
    26
    2
  • www.merve.com.my . Sapa je yang tak jatuh hati dengan Lipstick Cinderevfa ni kan?😍😍 Dah lah tahan lama, packaging sangat comel dan paling best bau yang sangat harum.🌸🌸🌸 Betul tak uolls? By the way, Lipstick Cinderevfa ni semua orang mampu milik tau, RM45 je uolls!❀❀❀ Murah je kan? πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘ . #MERVETestimony #Cinderevfa

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
Sapa je yang tak jatuh hati dengan Lipstick Cinderevfa ni kan?😍😍 Dah lah tahan lama, packaging sangat comel dan paling best bau yang sangat harum.🌸🌸🌸 Betul tak uolls? By the way, Lipstick Cinderevfa ni semua orang mampu milik tau, RM45 je uolls!❀❀❀ Murah je kan? πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
#MERVETestimony
#Cinderevfa"
    38
    4
  • www.merve.com.my . "Beautiful skin requires COMMITMENT, not a MIRACLES..." πŸ’« . πŸ‘ BIRD’S NEST MOISTURISING CREAM πŸ‘ . 【 Meremajakan Kulit πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu menegangkan kulit yang kendur agar kembali muda remaja kerana ia diperkaya dengan 24K Gold flakes & Peptide yang bertindak sebagai anti-penuaan sekaligus meningkatkan keremajaan kulit. . 【 Mencerahkan Kulit πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Menghasilkan tona kulit wajah yang cerah dan seimbang. Malah kulit kelihatan semakin hari semakin cerah berkilauan dengan penggunaan yang teratur! . 【 Menghasilkan Kulit Sihat πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu penghasilan sel kulit baru yang sihat kerana 24K Gold sangat berkesan dalam menghasilkan kulit yang sihat & sempurna, bebas dari cela. . 【 Melembabkan Kulit πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu mengembalikan kelembapan kulit dengan Peptide Complex yang bertindak memerangi kekeringan, dehidrasi, kedutan, malah garis halus! . 【 Menghasilkan Kulit Sempurna πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu menghasilkan kulit bebas cela kerana krim ini bertindak memud...

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
"Beautiful skin requires COMMITMENT, not a MIRACLES..." πŸ’«
.
πŸ‘ BIRD’S NEST MOISTURISING CREAM πŸ‘
.
【 Meremajakan Kulit πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu menegangkan kulit yang kendur agar kembali muda remaja kerana ia diperkaya dengan 24K Gold flakes & Peptide yang bertindak sebagai anti-penuaan sekaligus meningkatkan keremajaan kulit.
.
【 Mencerahkan Kulit πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Menghasilkan tona kulit wajah yang cerah dan seimbang. Malah kulit kelihatan semakin hari semakin cerah berkilauan dengan penggunaan yang teratur!
.
【 Menghasilkan Kulit Sihat πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu penghasilan sel kulit baru yang sihat kerana 24K Gold sangat berkesan dalam menghasilkan kulit yang sihat & sempurna, bebas dari cela.
.
【 Melembabkan Kulit πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu mengembalikan kelembapan kulit dengan Peptide Complex yang bertindak memerangi kekeringan, dehidrasi, kedutan, malah garis halus!
.
【 Menghasilkan Kulit Sempurna πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu menghasilkan kulit bebas cela kerana krim ini bertindak memudarkan bekas jerawat malah mengecilkan pori-pori di wajah.
.
#MERVEAllAboutProduct
#BirdsNestMoisturisingCream
#MERVESkincare
#BirdsNestSecret
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀
.
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami :www.merve.com.my
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk menjadi stockist / agent MERVE Cosmetics, sila whatsapp segera di link berikut :http://mervefb.wasap.my/ atau hubungi kami di +60123738787"
    76
    4
  • www.merve.com.my Follow : @mervecosmetic_hq . . β€œBIRD’S NEST HYDRATING TONER, Penyelesai Masalah Saya!” . 【 MENYEGARKAN KULIT πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu menghidrat & menyegarkan kulit setiap kali penggunaan. . 【 MEMBERSIHKAN KULIT πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu menyegarkan kulit sekaligus mengangkat sisa-sisa kotoran, minyak dan sisa pembersih yang tertinggal di kulit wajah. . 【 MELEMBABKAN KULIT πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu untuk menjaga wajah agar tetap lembab, anjal serta nyaman di wajah sekaliguskan mengekalkan keremajaan kulit. . 【 MENCERAHKAN KULIT πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu menghasilkan tona kulit yang cerah, bermaya dan seimbang. . 【 MENGECUTKAN JERAWAT πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu untuk mengecutkan jerawat dari dalam sekaligus mengelakkan pembiakan jerawat. . 【 MENGATASI KULIT KUSAM πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu untuk mengatasi kulit wajah kusam kerana ia bertindak mengangkat sel kulit mati yang terperangkap dalam kulit yang menjadi faktor utama terjadinya kulit kusam dan tidak bermaya. . #MERVEAllAboutProduct #BirdsNes...

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
Follow : @mervecosmetic_hq .
.
β€œBIRD’S NEST HYDRATING TONER, Penyelesai Masalah Saya!”
.
【 MENYEGARKAN KULIT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu menghidrat & menyegarkan kulit setiap kali penggunaan.
.
【 MEMBERSIHKAN KULIT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu menyegarkan kulit sekaligus mengangkat sisa-sisa kotoran, minyak dan sisa pembersih yang tertinggal di kulit wajah.
.
【 MELEMBABKAN KULIT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu untuk menjaga wajah agar tetap lembab, anjal serta nyaman di wajah sekaliguskan mengekalkan keremajaan kulit.
.
【 MENCERAHKAN KULIT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu menghasilkan tona kulit yang cerah, bermaya dan seimbang.
.
【 MENGECUTKAN JERAWAT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu untuk mengecutkan jerawat dari dalam sekaligus mengelakkan pembiakan jerawat.
.
【 MENGATASI KULIT KUSAM πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu untuk mengatasi kulit wajah kusam kerana ia bertindak mengangkat sel kulit mati yang terperangkap dalam kulit yang menjadi faktor utama terjadinya kulit kusam dan tidak bermaya.
.
#MERVEAllAboutProduct
#BirdsNestHydratingToner
#MERVESkincare
#BirdsNestSecret
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀
.
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami :www.merve.com.my
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk menjadi stockist / agent MERVE Cosmetics, sila whatsapp segera di link berikut :http://mervefb.wasap.my/ atau hubungi kami di +60123738787"
    43
    2
  • www.merve.com.my . β€œBIRD’S NEST FACE CLEANSER, Penyelesai Masalah Saya!” . 【 MEMBERSIHKAN KULIT πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu para wanita yang tercari-cari pencuci muka yang mampu membersihkan segala kesan solekan dan kotoran tanpa mengeringkan kulit. . 【 MENCERAHKAN KULIT πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu merealisasikan impian para wanita yang mendambakan kulit wajah yang cerah sempurna kerana pencuci muka ini bertindak mencerahkan dan mencegah kegelapan. . 【 MENGECILKAN PORI-PORI πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu para wanita memiliki kulit wajah yang halus sehalus kulit bayi kerana khasiat Sarang Burung sangat membantu untuk mengecilkan pori-pori! . 【 MENGEKALKAN KEREMAJAAN KULIT πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Membantu para wanita untuk mengekalkan keremajaan kulit kerana pencuci muka ini mampu bertindak sebagai anti-penuaan dengan mengatasi garis-garis halus dan menghalang pigmentasi. . 【 MEMUDARKAN PARUT & FLEK HITAM πŸ€—γ€‘ πŸ’Œ Mmmbantu mengatasi masalah kulit penuh cela kerana Sarang Burung yang terdapat dalam pencuci muka ini kaya ...

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
β€œBIRD’S NEST FACE CLEANSER, Penyelesai Masalah Saya!”
.
【 MEMBERSIHKAN KULIT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita yang tercari-cari pencuci muka yang mampu membersihkan segala kesan solekan dan kotoran tanpa mengeringkan kulit.
.
【 MENCERAHKAN KULIT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu merealisasikan impian para wanita yang mendambakan kulit wajah yang cerah sempurna kerana pencuci muka ini bertindak mencerahkan dan mencegah kegelapan.
.
【 MENGECILKAN PORI-PORI πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita memiliki kulit wajah yang halus sehalus kulit bayi kerana khasiat Sarang Burung sangat membantu untuk mengecilkan pori-pori!
.
【 MENGEKALKAN KEREMAJAAN KULIT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita untuk mengekalkan keremajaan kulit kerana pencuci muka ini mampu bertindak sebagai anti-penuaan dengan mengatasi garis-garis halus dan menghalang pigmentasi.
.
【 MEMUDARKAN PARUT & FLEK HITAM πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Mmmbantu mengatasi masalah kulit penuh cela kerana Sarang Burung yang terdapat dalam pencuci muka ini kaya dengan faktor pertumbuhan epidermis yang bertindak memulihkan kulit dan tisu sekaligus menghasilkan sel kulit baru.
.
#MERVEAllAboutProduct
#BirdsNestFaceCleanser
#MERVESkincare
#BirdsNestSecret
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀
.
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami :www.merve.com.my
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk menjadi stockist / agent MERVE Cosmetics, sila whatsapp segera di link berikut :http://mervefb.wasap.my/ atau hubungi kami di +60123738787"
    55
    1
  • www.merve.com.my . #MERVENews : KELEWATAN PENGELUARAN BIRD'S NEST FACE CLEANSER . Assalamualaikum & selamat petang ❀ . Terlebih dahulu pihak HQ ingin memohon maaf atas kelewatan Bird's Nest Face Cleanser. . Sebarang update terbaru akan diberitau kelak. . Sekali lagi maaf dari pihak HQ.

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
#MERVENews : KELEWATAN PENGELUARAN BIRD'S NEST FACE CLEANSER
.
Assalamualaikum & selamat petang ❀
.
Terlebih dahulu pihak HQ ingin memohon maaf atas kelewatan Bird's Nest Face Cleanser.
.
Sebarang update terbaru akan diberitau kelak.
.
Sekali lagi maaf dari pihak HQ."
    67
    5