Frequently Asked Questions

Soal jawab tentang MERVE Full Coverage Foundation dengan ekstrak ‘Super Fruits’ yang sungguh AJAIB!

Q – Siapakah yang layak memakai MERVE Full Coverage Foundation ini?
A – Sesuai untuk wanita atau lelaki

Q – Berapakah berat MERVE Full Coverage Foundation?
A – 20g

Q – Apakah kelebihan yang ada pada MERVE Full Coverage Foundation berbanding foundation yang berada di pasaran?
A – MERVE Full Coverage Foundation ini diperkayakan dengan ekstrak ‘Super Fruits’ yang mempunyai 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai :

  • Primer (Krim Perlindungan)
  • Foundation (Alas Bedak)
  • Concealer (Penyamar Noda)
  • Shading (Pembayang)
  • UV Protection (Sunblock)
  • Skin Repair (Merawat Kulit)

Q – Berapakah harga MERVE Full Coverage Foundation? Tiada harga promosi ke?
A – Harga normal di pasaran bernilai RM129 sekotak dan ya, sekarang harga promosi hanya bernilai RM99 sahaja sekotak

Q – Dimana saya bolah dapatkan produk ini dengan harga promosi?
A – Boleh dapatkan dengan stokis-stokis, ejen2 atau dropship2 Merve yang berdaftar sahaja

Q – Bagaimana saya mahu menghubungi stokis-stokis Merve?
A – Boleh dapatkan senarai stokis-stokis yang berdaftar dari Merve dengan menghubungi pihak Team Merve di talian hotline +6011 2365 0600 atau +60123738787

Q – Berapa lama jangka hayat MERVE Full Coverage Foundation ini?
A – Selama setahun dan sila buang sekiranya melebihi dari setahun

Q – Kalau saya pakai hari-hari foundation ini, berapa lama tempoh penggunaan foundation ini?
A – Boleh pakai sehingga 2-3 bulan (mengikut kuantiti yang digunakan)

Q – Bolehkah saya menggunakan jari untuk memakai Foundation ini?
A – Tidak digalakkan kerana jari yang tidak bersih akan menggundang jerawat pada kulit wajah

Q – Apakah alat bantuan yang saya boleh gunakan untuk memakai Foundation ini?
A – Digalakkan mengguna sponge getah yang bersih atau berus khas untuk memakai foundation

Q – Bilakah waktu sesuai untuk saya memakai MERVE Full Coverage Foundation ini?
A – Setiap hari dan pada bila-bila masa sahaja. Amat sesuai untuk semua aktiviti atau majlis

Q – Adakah Foundation MERVE ini boleh dipakai semasa solat?
A – Boleh. Didalam foundation ini tiada Silikon dan ianya adalah Wudhu Friendly. MERVE mencipta foundation yg menyenangkan pengguna Muslim utk kegunaan seharian. Yang bestnya foundation ini adalah berasaskan air iaitu WATER BASED dan BUKANnya SILIKON BASED Tapi jangan lah pakai eyeliner, bulu mata lipstick atau makeup2 tebal lain yg sememangnya tak boleh pakai waktu solat. Kalau sekadar pakai foundation ini dan mengambil wudhu, ianya dibenarkan.

Mungkin ramai yg belum tahu apa beza Silikon Based atau Water Based

APA ITU WATER BASED ??

Waterbased foundation boleh menyerap air & mengeluarkan peluh dan dibenarkan mengambil wudhu tanpa membuang foundation MERVE ini diwajah & sangat senang dicuci. Air wuduk boleh menyerap masuk kedalam kulit wajah & ianya dibenarkan utk dipakai sewaktu solat.

APA ITU SILIKON BASED ???

Silikon adalah bahan polimer non-organik yang bersifat tidak berbau, tidak mengeluarkan peluh, tidak berwarna, kedap air, tidak rosak akibat bahan kimia, tahan dalam suhu tinggi. Jadi silikon perlu dihindari kerana bahan ini melekat dan tidak larut dan sulit dihilangkan atau dibersihkan. Jadi penting dari aspek TAHARAH (BERSUCI), dan wajib dihebahkan kepada semua orang Islam tentang produk yang mengandungi silikon kerana pori-pori kulit yang tersumbat akan menghalang AIR WUDUK daripada sampai ke kulit dan menyebabkan TIDAK SAH wuduk seseorang.

Foundation MERVE ini berasaskan air, menyerap air, senang dicuci, HALAL dan gunalah tanpa was-was.

Q – Jika saya tidak selesa memakai foundation ini ketika solat?
A – Anda boleh mencuci wajah dengan tisu basah atau menggunakan air

Q – Apakah Formula yang terdapat dalam MERVE Full Coverage Foundation ini?
A – L-Glutathione, Stem Cell, Collagen, Garnicia Mangostana (Mangosteen), Citrus Grandis (Grapefruits) Seed, Lycium Barbarum Fruit (Goji Berry), Extracts of Prunus Persica Fruit (Peach), Euterpe Oleracea (Acai Berrry), Punica Granatum Fruit extract (Pomegranate Oil), Sodium Ascirbate (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Organic Camelia Sinensis (Green Tea), Antioxidant-Rich, organic Aloe Barbadensis Leaf (Aloe Juice), Minerals, Paraffin Wax, Bees Wax, Carnabau Wax, Isononyl Isononanoate, Tocopheryl Acetate, Castor Oil, Iso Stearate, Isostearyl, Titanium Dioxide, Talcum Powder, Mica, Iron Oxide, Cocate Bg, Vaselin, Mineral Oil, 15% Titanium Dioxide dan 10% Zinc Oxide.

Q – Apakah kebaikan & keistimewaan MERVE Full Coverage Foundation ini?
A – Dibawah adalah kelebihan dan keistimewaan MERVE Full Coverage Foundation:

  • Memberi vitamin berkhasiat pd kulit
  • Cantik di luar & di dlm camera
  • Warna bedak asas seperti semulajadi
  • Melindungi kulit daripada sinaran UV
  • Wajah lebih segar & tidak kusam
  • Kulit menjadi gebu cerah berseri
  • Menegangkan kulit wajah
  • Menyamaratakan tona kulit
  • Mengurangkan kesan jerawat
  • Memutihkan kulit wajah
  • Mengawal lebihan minyak di wajah
  • Menyihatkan kulit wajah
  • Mengurangi kedutan dan garis-garis halus
  • Memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
  • Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
  • Mengecilkan pori2 kulit
  • Berbau harum serta diperkayakan dengan ekstrak ‘Super Fruits’
  • Boleh di bawa solat
  • Tekstur yang ringan & selesa dipakai
  • Senang untuk diadun bersama highlighter, contour atau glowing liquid
  • Kulit lebih lembut seperti baldu, licin dan sempurna
  • 100% dari bahan organik
  • Mengandungi pelbagai khasiat untuk kulit lebih sihat, cantik & berseri

Q – Kod Foundation mana satu yang sesuai dengan kulit saya?

  • #001 Light Skin Tone
    • Sesuai untuk kulit putih pink/ seperti kulit kaum Cina
  • #002 Medium Skin Tone
    • Sesuai untuk kulit kuning langsat/ seperti kulit kaum Melayu
  • #003 Dark Skin Tone
    • Sesuai untuk kulit sawo matang/ seperti kulit kaum India
  • #004 Highlighter
    • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • #005 Contour
    • Sesuai untuk semua jenis kulit

Q – Apakah fungsi dan keistimewaan setiap kod warna Foundation ini?

  • WHITE QUEEN
    #001 Light Skin Tone
    • Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran bawah mata juga merawat dari dalam dan mencerahkan kulit secara semulajadi.
  • NATURAL QUEEN
    #002 Medium Skin Tone
    • Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran bawah mata juga merawat dari dalam dan mencerahkan kulit secara semulajadi.
  • DARK QUEEN
    #003 Dark Skin Tone
    • Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran bawah mata juga merawat dari dalam dan mencerahkan kulit secara semulajadi.
  • SNOW QUEEN
    #004 Highlighter
    • Mencipta wajah yang bercahaya serta memberi efek volume agar dimensi wajah lebih menyerlah.
  • EVIL QUEEN
    #005 Contour
    • Menyamarkan kekurangan wajah serta mampu mengecilkan dan membentuk wajah supaya lebih sempurna dan tajam

Q – Siapakah Pengasas Merve? Adakah mereka muslim?
A – Cik Joy Revfa adalah Pengasas Merve Cosmetic & Gold dan Merveilles Cosmetic Group Berhad dan beliau adalah 100% Muslim/Islam.

Q – Adakah pengasas berpengalaman dalam bidang kecantikan?
A – Pengasas mempunyai pengalaman lebih 10 tahun di dalam dunia kecantikan & memiliki sebuah Akademi Kecantikan Artistik Diyana di Shah Alam di bawah Jabatan Pembangunan Kemahiran yang bertauliah.

Q – Adakah kilang membuat Foundation ini di Malaysia & diluluskan?
A – Ya, diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), diakui Halal & di Malaysia dan dihasilkan dari kilang yang bertaraf GMP dan kilang ini telah berpengalaman lebih 15 tahun menghasilkan produk-produk yang berkualiti tinggi.

Q – Adakah terdapat bahan-bahan terlarang dlm Foundation ini?
A – DIJAMIN tidak mengandungi bahan TERLARANG atau MERBAHAYA seperti merkuri, hidrokinon, asam retinoat, resorsinol dan alpha hydroxy acids. Ianya adalah dari bahan2 semulajadi.

Q – Bagaimanakah cara pemakaian Foundation ini?
A – Untuk pengaplikasian, sila pakai span getah dan oleskan terus ke wajah, mulai dari daerah T zone iaitu dahi, hidung dan dagu. Fokuskan pula pada daerah yang memiliki noda, bintik-bintik dan luka serta eyebag. Sapukan pada kesan jerawat yang degil dan kemudian baru letakkan bedak compak pada seluruh wajah untuk hasil yang terbaik.

Q – Kalau di luar camera nampak sempurna, adakah di dalam camera juga terlihat cantik?
A – Foundation ini seakan HD (High Definition) kerana ianya mampu mencantikkan dan menonjolkan kecantikkan solekan anda di hadapan kamera dan pandangan mata kasar. Kulit tidak akan bercapuk-capuk apabila di dalam kamera.

Q – Perlukan saya memakai primer atau sunblock cream sebelum pakai foundation ini?
A – Tidak perlu sbb dlm foundation ni sudah ada SPF 50 UV Protection yg mampu melindungi kulit dari sinaran matahari

Q – Selain dari bedak asas, foundation ini bertindak sebagai apa?
A – Ianya boleh diaplikasikan & bertindak sebagai :

  • PRIMER (Krim Perlindungan)
    Sebagai perlindung dari bahan2 tidak sepatutnya yg berada dlm foundation & mengekalkan solekan lebih lama
  • CONCEALER (Penyamar Noda)
    Sebagai penyamar noda yg boleh menutup lingkaran hitam bawah mata, parut, jerawat, pori2 & bintik hitam
  • SHADING (Pembayang)
    Sebagai highlighter / contour yang boleh membentuk wajah & memberi efek volume pd wajah untuk terlihat lebih bold & sexy
  • SPF 50 UV PROTECTION (Pelindung Cahaya Matahari)
    Sebagai krim pelindungan dari cahaya matahari supaya kulit lebih bermaya & tidak kusam
  • SKIN REPAIR (Merawat Kulit)
    Bukan saja bertindak sebagai bedak asas tetapi boleh merawat kulit wajah dari dalam kerana di dalam foundation ini terdapat pelbagai khasiat yg menyihatkan, memulihkan masalah kulit wajah & lebih awet muda

Facebook

YouTube

Instagram

Follow Me on Instagram
  • www.merve.com.my . #MERVETips : "Kenapa kenapa kenapaaa saya kena guna Fairy Tears Potion ni? Apa yang bestnya berbanding serum lain?" *Muka curious* . Haa, sempena hari yang baik ini, jom baca kami nak SHARE 10 sebab kenapa kenapa kenapaa uolls WAJIB pilih Fairy Tears Potion (FTP) berbanding serum lain 😍🌸 . ⭐ BAU FTP berbau harum dengan ekstrak dewberry yang wangi & tidak terlalu kuat . ⭐ PENCERAH FTP mampu membuatkan kulit uolls kelihatan lebih putih merah jambu dan sangat mulus . ⭐ PARUT FTP sangat berkesan untuk mengatasi masalah parut yang tegar . ⭐ TAMPIL MUDA FTP bertindak menegangkan kulit yang kendur supaya lebih anjal, memudarkan garis halus & muda berseri . ⭐ MENYERAP JAUH FTP mampu meresap ke dalam lapisan terdalam kulit! Molekul dari formula zat umpama "lapisan vitamin" yang hebat . ⭐ TIDAK MELEKIT FTP cepat meresap ke kulit serta merta & tidak melekit . ⭐ MENYERAP MINYAK FTP terbaik untuk kulit berminyak / kulit kombinasi kerana ia dapat menyerap minyak berlebihan terutama...

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
#MERVETips : "Kenapa kenapa kenapaaa saya kena guna Fairy Tears Potion ni? Apa yang bestnya berbanding serum lain?" *Muka curious*
.
Haa, sempena hari yang baik ini, jom baca kami nak SHARE 10 sebab kenapa kenapa kenapaa uolls WAJIB pilih Fairy Tears Potion (FTP) berbanding serum lain 😍🌸
.
⭐ BAU
FTP berbau harum dengan ekstrak dewberry yang wangi & tidak terlalu kuat
.
⭐ PENCERAH
FTP mampu membuatkan kulit uolls kelihatan lebih putih merah jambu dan sangat mulus
.
⭐ PARUT
FTP sangat berkesan untuk mengatasi masalah parut yang tegar
.
⭐ TAMPIL MUDA
FTP bertindak menegangkan kulit yang kendur supaya lebih anjal, memudarkan garis halus & muda berseri
.
⭐ MENYERAP JAUH
FTP mampu meresap ke dalam lapisan terdalam kulit! Molekul dari formula zat umpama "lapisan vitamin" yang hebat
.
⭐ TIDAK MELEKIT
FTP cepat meresap ke kulit serta merta & tidak melekit
.
⭐ MENYERAP MINYAK
FTP terbaik untuk kulit berminyak / kulit kombinasi kerana ia dapat menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone
.
⭐ MELEMBABKAN
FTP juga bagus dan sesuai untuk kulit kering kerana ianya mampu melembapkan & melembutkan
.
⭐ MAKEUP TAHAN LAMA
FTP memberi perlindungan untuk makeup bertahan lebih lama malah berseri-seri & kekal cantik sepanjang hari
.
⭐ MENGECILKAN PORI-PORI
FTP bertindak mengecilkan liang roma terbuka & besar yang menyebabkan jerawat, jeragat & bintik hitam
.
WOW. Nampak? Itu baru 10 SEBAB. Kalau uolls nak lebih pun weolls boleh kasi ok? 😂😘
.
Kami sangat yakin dengan kehebatan produk ini kerana terlalu banyak testimoni yang kami terima dimana mereka sangat berpuas hati dengan serum kebanggaan MERVE iaitu Fairy Tears Potion 😍
.
Jadi JOM #BorongFTP uolls. Fairy Tears Potion tengah harga promo sekarang 😍 jomm sambut seruan MERVE bulan ini untuk jadikan anda wanita menawan! 😍😍😍
.
#MERVEBulanMenawan
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
.
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami : www.merve.com.my"
    55
    5
  • www.merve.com.my . Percayalah, Tuhan Tidak Akan Memisahkan Sesuatu Yang Baik Kecuali Digantikan Dengan Yang Lebih Baik 💕

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
Percayalah, Tuhan Tidak Akan Memisahkan Sesuatu Yang Baik Kecuali Digantikan Dengan Yang Lebih Baik 💕"
    28
    1
  • www.merve.com.my . #MERVEDailyTutorial : MALAM INI BERSAMA SIS AFZAN 💄 . Nak makeup tapi tak reti? Tak reti makeup tapi nak belajar? . 【 JOM LAYAN TUTORIAL MAKEUP SETIAP HARI】 . 🌼 MERVE akan share tutorial makeup dari team MERVE sendiri SETIAP HARI. 😍😍😍 . 🌼 Bukan Cik Founder Joy Revfa je yang bijak bertutorial, anak anak didik juga turut sama ikut jejak langkah beliau tau. 😍😘😘😘 . 🌼 Untung tak jadi MERVE team? Makin hari makin cantik dengan MERVE Cosmetics tau. 💖 . So, jangan lupa temujanji kita malam ini, 17 November 2017 tepat jam 9.00 malam dikongsikan di Facebook Page rasmi MERVE Cosmetics! . Tag dan ajak seramai mungkin kenalan untuk tonton, terutamanya yang minat makeup ok? . Stay tuned & selamat menonton. 😉😉😋 . Hanya di page : www.facebook.com/mervecosmetic . . . Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
#MERVEDailyTutorial : MALAM INI BERSAMA SIS AFZAN 💄
.
Nak makeup tapi tak reti?
Tak reti makeup tapi nak belajar?
.
【 JOM LAYAN TUTORIAL MAKEUP SETIAP HARI】
.
🌼 MERVE akan share tutorial makeup dari team MERVE sendiri SETIAP HARI. 😍😍😍
.
🌼 Bukan Cik Founder Joy Revfa je yang bijak bertutorial, anak anak didik juga turut sama ikut jejak langkah beliau tau. 😍😘😘😘
.
🌼 Untung tak jadi MERVE team? Makin hari makin cantik dengan MERVE Cosmetics tau. 💖
.
So, jangan lupa temujanji kita malam ini, 17 November 2017 tepat jam 9.00 malam dikongsikan di Facebook Page rasmi MERVE Cosmetics!
.
Tag dan ajak seramai mungkin kenalan untuk tonton, terutamanya yang minat makeup ok?
.
Stay tuned & selamat menonton. 😉😉😋 .
Hanya di page : www.facebook.com/mervecosmetic
.
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤"
    14
    0
  • www.merve.com.my . WOW! Banyak dah testimoni yang mengatakan bahawa Fairy Tears Potion boleh hilangkan jeragat. Best atau sangat best? 😍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Uolls tengok Sis NikNa ni, umur dah 38 tahun, tapi awet muda gitu 😍😍❤ Tak jealous ke uolls? ❤ . #MERVETestimony #FairyTearsPotion

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
WOW! Banyak dah testimoni yang mengatakan bahawa Fairy Tears Potion boleh hilangkan jeragat. Best atau sangat best? 😍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Uolls tengok Sis NikNa ni, umur dah 38 tahun, tapi awet muda gitu 😍😍❤ Tak jealous ke uolls? ❤
.
#MERVETestimony
#FairyTearsPotion"
    45
    5
  • www.merve.com.my . Sapa setuju dengan Sis Fiqah ni?🙌🏼 Yaaa Sis. Memang betul👍🏻👍🏻 Texture product MERVE ni memang sangat ringan, seolah-olah tidak memakai apa-apa di muka uolls😍😍😍 Memang bertambah yakin untuk uolls berjumpa dengan orang luar. Best kan?😋😋❤😘😘 . #MERVETestimony #Cinderevfa #FairyTearsPotion #FairytalesPashmina

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
Sapa setuju dengan Sis Fiqah ni?🙌🏼 Yaaa Sis. Memang betul👍🏻👍🏻 Texture product MERVE ni memang sangat ringan, seolah-olah tidak memakai apa-apa di muka uolls😍😍😍 Memang bertambah yakin untuk uolls berjumpa dengan orang luar. Best kan?😋😋❤😘😘
.
#MERVETestimony
#Cinderevfa
#FairyTearsPotion
#FairytalesPashmina"
    26
    2
  • www.merve.com.my . Sapa je yang tak jatuh hati dengan Lipstick Cinderevfa ni kan?😍😍 Dah lah tahan lama, packaging sangat comel dan paling best bau yang sangat harum.🌸🌸🌸 Betul tak uolls? By the way, Lipstick Cinderevfa ni semua orang mampu milik tau, RM45 je uolls!❤❤❤ Murah je kan? 🤑🤑🤑 . #MERVETestimony #Cinderevfa

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
Sapa je yang tak jatuh hati dengan Lipstick Cinderevfa ni kan?😍😍 Dah lah tahan lama, packaging sangat comel dan paling best bau yang sangat harum.🌸🌸🌸 Betul tak uolls? By the way, Lipstick Cinderevfa ni semua orang mampu milik tau, RM45 je uolls!❤❤❤ Murah je kan? 🤑🤑🤑
.
#MERVETestimony
#Cinderevfa"
    38
    4
  • www.merve.com.my . "Beautiful skin requires COMMITMENT, not a MIRACLES..." 💫 . 🍑 BIRD’S NEST MOISTURISING CREAM 🍑 . 【 Meremajakan Kulit 🤗】 💌 Membantu menegangkan kulit yang kendur agar kembali muda remaja kerana ia diperkaya dengan 24K Gold flakes & Peptide yang bertindak sebagai anti-penuaan sekaligus meningkatkan keremajaan kulit. . 【 Mencerahkan Kulit 🤗】 💌 Menghasilkan tona kulit wajah yang cerah dan seimbang. Malah kulit kelihatan semakin hari semakin cerah berkilauan dengan penggunaan yang teratur! . 【 Menghasilkan Kulit Sihat 🤗】 💌 Membantu penghasilan sel kulit baru yang sihat kerana 24K Gold sangat berkesan dalam menghasilkan kulit yang sihat & sempurna, bebas dari cela. . 【 Melembabkan Kulit 🤗】 💌 Membantu mengembalikan kelembapan kulit dengan Peptide Complex yang bertindak memerangi kekeringan, dehidrasi, kedutan, malah garis halus! . 【 Menghasilkan Kulit Sempurna 🤗】 💌 Membantu menghasilkan kulit bebas cela kerana krim ini bertindak memud...

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
"Beautiful skin requires COMMITMENT, not a MIRACLES..." 💫
.
🍑 BIRD’S NEST MOISTURISING CREAM 🍑
.
【 Meremajakan Kulit 🤗】 💌 Membantu menegangkan kulit yang kendur agar kembali muda remaja kerana ia diperkaya dengan 24K Gold flakes & Peptide yang bertindak sebagai anti-penuaan sekaligus meningkatkan keremajaan kulit.
.
【 Mencerahkan Kulit 🤗】 💌 Menghasilkan tona kulit wajah yang cerah dan seimbang. Malah kulit kelihatan semakin hari semakin cerah berkilauan dengan penggunaan yang teratur!
.
【 Menghasilkan Kulit Sihat 🤗】 💌 Membantu penghasilan sel kulit baru yang sihat kerana 24K Gold sangat berkesan dalam menghasilkan kulit yang sihat & sempurna, bebas dari cela.
.
【 Melembabkan Kulit 🤗】 💌 Membantu mengembalikan kelembapan kulit dengan Peptide Complex yang bertindak memerangi kekeringan, dehidrasi, kedutan, malah garis halus!
.
【 Menghasilkan Kulit Sempurna 🤗】 💌 Membantu menghasilkan kulit bebas cela kerana krim ini bertindak memudarkan bekas jerawat malah mengecilkan pori-pori di wajah.
.
#MERVEAllAboutProduct
#BirdsNestMoisturisingCream
#MERVESkincare
#BirdsNestSecret
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
.
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami :www.merve.com.my
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk menjadi stockist / agent MERVE Cosmetics, sila whatsapp segera di link berikut :http://mervefb.wasap.my/ atau hubungi kami di +60123738787"
    76
    4
  • www.merve.com.my Follow : @mervecosmetic_hq . . “BIRD’S NEST HYDRATING TONER, Penyelesai Masalah Saya!” . 【 MENYEGARKAN KULIT 🤗】 💌 Membantu menghidrat & menyegarkan kulit setiap kali penggunaan. . 【 MEMBERSIHKAN KULIT 🤗】 💌 Membantu menyegarkan kulit sekaligus mengangkat sisa-sisa kotoran, minyak dan sisa pembersih yang tertinggal di kulit wajah. . 【 MELEMBABKAN KULIT 🤗】 💌 Membantu untuk menjaga wajah agar tetap lembab, anjal serta nyaman di wajah sekaliguskan mengekalkan keremajaan kulit. . 【 MENCERAHKAN KULIT 🤗】 💌 Membantu menghasilkan tona kulit yang cerah, bermaya dan seimbang. . 【 MENGECUTKAN JERAWAT 🤗】 💌 Membantu untuk mengecutkan jerawat dari dalam sekaligus mengelakkan pembiakan jerawat. . 【 MENGATASI KULIT KUSAM 🤗】 💌 Membantu untuk mengatasi kulit wajah kusam kerana ia bertindak mengangkat sel kulit mati yang terperangkap dalam kulit yang menjadi faktor utama terjadinya kulit kusam dan tidak bermaya. . #MERVEAllAboutProduct #BirdsNes...

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
Follow : @mervecosmetic_hq .
.
“BIRD’S NEST HYDRATING TONER, Penyelesai Masalah Saya!”
.
【 MENYEGARKAN KULIT 🤗】
💌 Membantu menghidrat & menyegarkan kulit setiap kali penggunaan.
.
【 MEMBERSIHKAN KULIT 🤗】
💌 Membantu menyegarkan kulit sekaligus mengangkat sisa-sisa kotoran, minyak dan sisa pembersih yang tertinggal di kulit wajah.
.
【 MELEMBABKAN KULIT 🤗】
💌 Membantu untuk menjaga wajah agar tetap lembab, anjal serta nyaman di wajah sekaliguskan mengekalkan keremajaan kulit.
.
【 MENCERAHKAN KULIT 🤗】
💌 Membantu menghasilkan tona kulit yang cerah, bermaya dan seimbang.
.
【 MENGECUTKAN JERAWAT 🤗】
💌 Membantu untuk mengecutkan jerawat dari dalam sekaligus mengelakkan pembiakan jerawat.
.
【 MENGATASI KULIT KUSAM 🤗】
💌 Membantu untuk mengatasi kulit wajah kusam kerana ia bertindak mengangkat sel kulit mati yang terperangkap dalam kulit yang menjadi faktor utama terjadinya kulit kusam dan tidak bermaya.
.
#MERVEAllAboutProduct
#BirdsNestHydratingToner
#MERVESkincare
#BirdsNestSecret
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
.
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami :www.merve.com.my
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk menjadi stockist / agent MERVE Cosmetics, sila whatsapp segera di link berikut :http://mervefb.wasap.my/ atau hubungi kami di +60123738787"
    43
    2
  • www.merve.com.my . “BIRD’S NEST FACE CLEANSER, Penyelesai Masalah Saya!” . 【 MEMBERSIHKAN KULIT 🤗】 💌 Membantu para wanita yang tercari-cari pencuci muka yang mampu membersihkan segala kesan solekan dan kotoran tanpa mengeringkan kulit. . 【 MENCERAHKAN KULIT 🤗】 💌 Membantu merealisasikan impian para wanita yang mendambakan kulit wajah yang cerah sempurna kerana pencuci muka ini bertindak mencerahkan dan mencegah kegelapan. . 【 MENGECILKAN PORI-PORI 🤗】 💌 Membantu para wanita memiliki kulit wajah yang halus sehalus kulit bayi kerana khasiat Sarang Burung sangat membantu untuk mengecilkan pori-pori! . 【 MENGEKALKAN KEREMAJAAN KULIT 🤗】 💌 Membantu para wanita untuk mengekalkan keremajaan kulit kerana pencuci muka ini mampu bertindak sebagai anti-penuaan dengan mengatasi garis-garis halus dan menghalang pigmentasi. . 【 MEMUDARKAN PARUT & FLEK HITAM 🤗】 💌 Mmmbantu mengatasi masalah kulit penuh cela kerana Sarang Burung yang terdapat dalam pencuci muka ini kaya ...

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
“BIRD’S NEST FACE CLEANSER, Penyelesai Masalah Saya!”
.
【 MEMBERSIHKAN KULIT 🤗】
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari pencuci muka yang mampu membersihkan segala kesan solekan dan kotoran tanpa mengeringkan kulit.
.
【 MENCERAHKAN KULIT 🤗】
💌 Membantu merealisasikan impian para wanita yang mendambakan kulit wajah yang cerah sempurna kerana pencuci muka ini bertindak mencerahkan dan mencegah kegelapan.
.
【 MENGECILKAN PORI-PORI 🤗】
💌 Membantu para wanita memiliki kulit wajah yang halus sehalus kulit bayi kerana khasiat Sarang Burung sangat membantu untuk mengecilkan pori-pori!
.
【 MENGEKALKAN KEREMAJAAN KULIT 🤗】
💌 Membantu para wanita untuk mengekalkan keremajaan kulit kerana pencuci muka ini mampu bertindak sebagai anti-penuaan dengan mengatasi garis-garis halus dan menghalang pigmentasi.
.
【 MEMUDARKAN PARUT & FLEK HITAM 🤗】
💌 Mmmbantu mengatasi masalah kulit penuh cela kerana Sarang Burung yang terdapat dalam pencuci muka ini kaya dengan faktor pertumbuhan epidermis yang bertindak memulihkan kulit dan tisu sekaligus menghasilkan sel kulit baru.
.
#MERVEAllAboutProduct
#BirdsNestFaceCleanser
#MERVESkincare
#BirdsNestSecret
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
.
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami :www.merve.com.my
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk menjadi stockist / agent MERVE Cosmetics, sila whatsapp segera di link berikut :http://mervefb.wasap.my/ atau hubungi kami di +60123738787"
    55
    1
  • www.merve.com.my . #MERVENews : KELEWATAN PENGELUARAN BIRD'S NEST FACE CLEANSER . Assalamualaikum & selamat petang ❤ . Terlebih dahulu pihak HQ ingin memohon maaf atas kelewatan Bird's Nest Face Cleanser. . Sebarang update terbaru akan diberitau kelak. . Sekali lagi maaf dari pihak HQ.

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
#MERVENews : KELEWATAN PENGELUARAN BIRD'S NEST FACE CLEANSER
.
Assalamualaikum & selamat petang ❤
.
Terlebih dahulu pihak HQ ingin memohon maaf atas kelewatan Bird's Nest Face Cleanser.
.
Sebarang update terbaru akan diberitau kelak.
.
Sekali lagi maaf dari pihak HQ."
    67
    5