Merve Malaysia

Real life fairytales princess cosmetic made with love in Malaysia. MERVE having been in the market since early June 2015, the responses and testimonials have been tremendous and the results have been amazing. More fairy tales inspired products (cosmetic and skincare) will be introduced as part of your companion. Stay tuned! Learn More.

Facebook

YouTube

Instagram

Follow Me on Instagram
  • Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? 😱 . Kalau korang seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! 😍Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.. 😱 Ianya mengikut warna suhu badan si pemakai & menjadikan bibir menjadi lembap dan sentiasa pinky..! Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je.. 💋 . Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu.. wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pd bibir okey..! supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam.. 👄 . Untuk Bibir : - Formula terbaik yg dicipta khas untuk yang mempunyai masalah bibir gelap...

    mervecosmetic_hq: "Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? 😱
.
Kalau korang seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! 😍Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.. 😱 Ianya mengikut warna suhu badan si pemakai & menjadikan bibir menjadi lembap dan sentiasa pinky..! Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je.. 💋
.
Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu.. wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pd bibir okey..! supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam.. 👄
.
Untuk Bibir : - Formula terbaik yg dicipta khas untuk yang mempunyai masalah bibir gelap, nipis & kering terutama buat LIPSTICK ADDICT. Ianya juga mampu menjadikan bibir yang nipis lebih tebal, seksi & mungil yang menjadi idaman ramai orang. Mampu menjadikan bibir gelap menjadi kemerahan secara semulajadi. Lipstick yang sesuai & selesa dipakai setiap hari dan formula nya juga amat membantu melembutkan, memperbaiki, melindungi dari cahaya UV, menghaluskan, nourising, licin, menebalkan, membuang kulit mati di bibir & tahan lebih 24 jam. Bau dan rasa lipstick ini juga sangat wangi & lazat apabila terjilat pd bibir
.
Untuk Pipi : - Ianya memberi kesan yang menakjubkan apabila di sapu pd pipi dan sangat mudah di adun di atas alas bedak dengan jari/berus. Hanya satu lapisan mampu membuatkan pipi bertukar "pinkish" berseri & bercahaya. Hasilnya yang sangat semulajadi, cantik dengan bau yang wangi. Tidak melekit, lembut dan terasa selesa apabila dipakai setiap hari. Boleh digunakan sebelum atau selepas memakai alas bedak/foundation untuk kesan yang cantik berseri. Ianya bukan sahaja berkhasiat untuk kulit pipi tetapi juga mampu menjadikan pipi kemerahan secara semulajadi.
.
Get your naturally PINK cheeks & FULLER lips! You Will Be Surprised With The Results! ‪"
    54
    8
  • Cinderevfa Blue Magic Lipstick a double play of colour for lips and cheeks with a natural look, soft finish, easy to blend & long-lasting color. This 'blue magic' lipstick turns pink on your lips & cheeks in seconds..! It is technically reacting to your skin's pH level to transform into a shade of pink that is unique to your body chemistry. Easy and perfect on-the-go stick for easy application anywhere and anytime..! This lipstick is almost too magical to be true. . . FOR LIPS : The formula leaves your lips with a healthy glossy, hydrating & super plumpled lips. Turn dark lips to pink lips naturally. The best lipstick for everyday use especially for LIPSTICK ADDICT and formulas to add moisture, natural look and shine to lips. It helps soften, repair, refine, nourising, remove dead skin, uv protection, plumped lip look, smooth & give lasting wear. The delicious flavor and sweet scent will leave you licking your lips in delight. . How to use : Starting at the centre of your upper lip, apply lipstick outward...

    mervecosmetic_hq: "Cinderevfa Blue Magic Lipstick a double play of colour for lips and cheeks with a natural look, soft finish, easy to blend & long-lasting color. This 'blue magic' lipstick turns pink on your lips & cheeks in seconds..! It is technically reacting to your skin's pH level to transform into a shade of pink that is unique to your body chemistry. Easy and perfect on-the-go stick for easy application anywhere and anytime..! This lipstick is almost too magical to be true.
.
.
FOR LIPS : 
The formula leaves your lips with a healthy glossy, hydrating & super plumpled lips. Turn dark lips to pink lips naturally. The best lipstick for everyday use especially for LIPSTICK ADDICT and formulas to add moisture, natural look and shine to lips. It helps soften, repair, refine, nourising, remove dead skin, uv protection, plumped lip look, smooth & give lasting wear. The delicious flavor and sweet scent will leave you licking your lips in delight.
.
How to use :
Starting at the centre of your upper lip, apply lipstick outwards from one corner and follow to the other corner. Repeat the process on the lower lip. Always apply it as Lip Primer before apply your favourite lipstick for 24 hour protection and will both keep your matte lipstick firmly in place and keep it from settling in to any dryness on your lips.
.
FOR CHEEKS :
It works so amazing on the cheeks & blends gorgeously and easily even with the finger tips. Just one layer to build color for a glowing and defined look. These are very natural, smell lovely and not sticky which makes them easy to apply. Soft texture glides smoothly to provide great coverage. Use over foundation for impact, or under for a captivating glow.
.
How to use :
Apply on the apple of the cheek from that spot outwards, and stroke the blush along the cheekbones. Blend with your using your clean two middle fingers or brush for a softer makeup result. Apply it first and then powder over it which helps blush stay on longer."
    39
    9
  • Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? 😱 . Kalau korang seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! 😍Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.. 😱 Ianya mengikut warna suhu badan si pemakai & menjadikan bibir menjadi lembap dan sentiasa pinky..! Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je.. 💋 . Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu.. wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pd bibir okey..! supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam.. 👄 . Untuk Bibir : - Formula terbaik yg dicipta khas untuk yang mempunyai masalah bibir gelap...

    mervecosmetic_hq: "Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? 😱
.
Kalau korang seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! 😍Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.. 😱 Ianya mengikut warna suhu badan si pemakai & menjadikan bibir menjadi lembap dan sentiasa pinky..! Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je.. 💋
.
Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu.. wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pd bibir okey..! supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam.. 👄
.
Untuk Bibir : - Formula terbaik yg dicipta khas untuk yang mempunyai masalah bibir gelap, nipis & kering terutama buat LIPSTICK ADDICT. Ianya juga mampu menjadikan bibir yang nipis lebih tebal, seksi & mungil yang menjadi idaman ramai orang. Mampu menjadikan bibir gelap menjadi kemerahan secara semulajadi. Lipstick yang sesuai & selesa dipakai setiap hari dan formula nya juga amat membantu melembutkan, memperbaiki, melindungi dari cahaya UV, menghaluskan, nourising, licin, menebalkan, membuang kulit mati di bibir & tahan lebih 24 jam. Bau dan rasa lipstick ini juga sangat wangi & lazat apabila terjilat pd bibir
.
Untuk Pipi : - Ianya memberi kesan yang menakjubkan apabila di sapu pd pipi dan sangat mudah di adun di atas alas bedak dengan jari/berus. Hanya satu lapisan mampu membuatkan pipi bertukar "pinkish" berseri & bercahaya. Hasilnya yang sangat semulajadi, cantik dengan bau yang wangi. Tidak melekit, lembut dan terasa selesa apabila dipakai setiap hari. Boleh digunakan sebelum atau selepas memakai alas bedak/foundation untuk kesan yang cantik berseri. Ianya bukan sahaja berkhasiat untuk kulit pipi tetapi juga mampu menjadikan pipi kemerahan secara semulajadi.
.
Get your naturally PINK cheeks & FULLER lips! You Will Be Surprised With The Results! ‪"
    16
    10
  • #MERVEqueen . “Forgive those who insult you, attack you, belittle you or take you for granted. But more than this, forgive yourself for allowing them to hurt you.” . . Model : @masykatry Makeup Artists : @sofiaabbas61 Cosmetic : @mervecosmetic_hq ( Code Foundation : 003 Dark Queen ) Let’s follow : @mervecosmetic_hq

    mervecosmetic_hq: "#MERVEqueen
.
“Forgive those who insult you, attack you, belittle you or take you for granted. But more than this, forgive yourself for allowing them to hurt you.”
.
.
Model : @masykatry 
Makeup Artists : @sofiaabbas61
Cosmetic : @mervecosmetic_hq
( Code Foundation : 003 Dark Queen )
Let’s follow : @mervecosmetic_hq"
    31
    6
  • www.merve.com.my . “FULL COVERAGE FOUNDATION, Penyelesai Masalah Saya!” . 【 TAMPIL LEBIH YAKIN 🤗】 💌 Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless. . 【 MESRA WUDHUK 🤗】 💌 Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat . 【 MENJIMATKAN DUIT 🤗】 💌 Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan berbulan-bulan. . 【 MENCANTIK & MERAWAT 🤗】 💌 Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang bukan sahaja mencantikkan kulit, malahan merawat kulit wanita yang mempunyai cela. . 【 TAMPIL NATURAL 🤗】 💌 Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna. . 【 TIDAK BERCAPUK 🤗】 💌 Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam malahan semakin berpeluh semakin glowing! . #MERVEAllAboutProduct #F...

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
“FULL COVERAGE FOUNDATION, Penyelesai Masalah Saya!”
.
【 TAMPIL LEBIH YAKIN 🤗】
💌 Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.
.
【 MESRA WUDHUK 🤗】
💌 Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat
.
【 MENJIMATKAN DUIT 🤗】
💌 Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan berbulan-bulan.
.
【 MENCANTIK & MERAWAT 🤗】
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang bukan sahaja mencantikkan kulit, malahan merawat kulit wanita yang mempunyai cela.
.
【 TAMPIL NATURAL 🤗】
💌 Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna.
.
【 TIDAK BERCAPUK 🤗】
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam malahan semakin berpeluh semakin glowing!
.
#MERVEAllAboutProduct
#FullCoverageFoundation
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
.
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami :www.merve.com.my
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk menjadi stockist / agent MERVE Cosmetics, sila whatsapp segera di link berikut :http://mervefb.wasap.my/ atau hubungi kami di +60123738787"
    17
    5
  • #MERVEqueen . “Once you figure out what respect tastes like, it tastes better than attention.” . . Model : @masykatry Makeup Artists : @sofiaabbas61 Cosmetic : @mervecosmetic_hq ( Code Foundation : 003 Dark Queen ) Let’s follow : @mervecosmetic_hq

    mervecosmetic_hq: "#MERVEqueen
.
“Once you figure out what respect tastes like, it tastes better than attention.” .
.
Model : @masykatry 
Makeup Artists : @sofiaabbas61
Cosmetic : @mervecosmetic_hq
( Code Foundation : 003 Dark Queen )
Let’s follow : @mervecosmetic_hq"
    11
    0
  • . . Super Cute DIY (Do It Yourself) . 🎀 Let’s make it Lovely & Pretty..!🎀 . . [ 💞SHARE / FOLLOW us / TAG your friends / don't forget to LIKE our FB page : MERVE Cosmetic Malaysia & Official Instagram @mervecosmetic_hq ] . . www.merve.com.my

    mervecosmetic_hq: ".
.
Super Cute DIY (Do It Yourself) .
🎀 Let’s make it Lovely & Pretty..!🎀
.
.
[ 💞SHARE / FOLLOW us / TAG your friends / don't forget to LIKE our FB page : MERVE Cosmetic Malaysia & Official Instagram @mervecosmetic_hq ]
.
.
www.merve.com.my"
    34
    2
  • www.merve.com.my . Anda INGIN kulit wajah seperti bayi? Anda IMPIKAN bentuk badan bak anak dara? Anda INGINKAN kulit putih bak artis hollywood? Anda MAHU sentiasa tampak segar dan bertenaga? Anda INGIN kelihatan muda remaja dari usia sebenar? Anda DAMBAKAN hubungan intim yang hebat? . Gorgeous Juice mampu menjadikan impian-impian ini sebuah kenyataan. . ⭐ Gorgeous Juice membantu para wanita menyelesaikan masalah kulit wajah seperti kulit berjerawat, kulit berkedut, liang roma yang besar, kulit kusam dan tidak bermaya serta kulit tidak sekata . ⭐ Gorgeous Juice membantu para wanita mengurangkan berat badan mereka kerana supplement ini mengurangkan selera makan malah memberi tenaga extra kepada mereka . ⭐ Gorgeous Juice membantu para wanita mendapatkan kulit yang cerah berseri bukan hanya pada wajah malah seluruh tubuh badan secara total . ⭐ Gorgeous Juice membantu para wanita agar semakin bertenaga untuk menjalankan tanggungjawab harian kerana supplement ini memberi stamina yang lebih kepada mereka ...

    mervecosmetic_hq: "www.merve.com.my
.
Anda INGIN kulit wajah seperti bayi?
Anda IMPIKAN bentuk badan bak anak dara?
Anda INGINKAN kulit putih bak artis hollywood?
Anda MAHU sentiasa tampak segar dan bertenaga?
Anda INGIN kelihatan muda remaja dari usia sebenar?
Anda DAMBAKAN hubungan intim yang hebat?
.
Gorgeous Juice mampu menjadikan impian-impian ini sebuah kenyataan.
.
⭐ Gorgeous Juice membantu para wanita menyelesaikan masalah kulit wajah seperti kulit berjerawat, kulit berkedut, liang roma yang besar, kulit kusam dan tidak bermaya serta kulit tidak sekata
.
⭐ Gorgeous Juice membantu para wanita mengurangkan berat badan mereka kerana supplement ini mengurangkan selera makan malah memberi tenaga extra kepada mereka
.
⭐ Gorgeous Juice membantu para wanita mendapatkan kulit yang cerah berseri bukan hanya pada wajah malah seluruh tubuh badan secara total
.
⭐ Gorgeous Juice membantu para wanita agar semakin bertenaga untuk menjalankan tanggungjawab harian kerana supplement ini memberi stamina yang lebih kepada mereka
.
⭐ Gorgeous Juice membantu para wanita tampak lebih muda dari usia asal kerana supplement merupakan perawatan secara keseluruhan bukan sahaja pada luaran malahan dalaman wanita
.
⭐ Gorgeous Juice membantu para wanita menyelesaikan masalah hubungan intim suami isteri kerana supplement ini meningkatkan kesuburan sistem dalaman wanita sekaligus dapat meningkatkan peluang untuk memperolehi zuriat
.
Dengan MERVE Cosmetics, CANTIK BUKAN LAGI FANTASI!
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist/agent/dropshipper sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami : www.merve.com.my
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk menjadi stockist/agent MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : +60123738787⭐"
    38
    6
  • . . Super Cute DIY (Do It Yourself) . 🎀 Let’s make it Lovely & Pretty..!🎀 . . [ 💞SHARE / FOLLOW us / TAG your friends / don't forget to LIKE our FB page : MERVE Cosmetic Malaysia & Official Instagram @mervecosmetic_hq ] . . www.merve.com.my

    mervecosmetic_hq: ".
.
Super Cute DIY (Do It Yourself) .
🎀 Let’s make it Lovely & Pretty..!🎀
.
.
[ 💞SHARE / FOLLOW us / TAG your friends / don't forget to LIKE our FB page : MERVE Cosmetic Malaysia & Official Instagram @mervecosmetic_hq ]
.
.
www.merve.com.my"
    27
    0
  • #MERVEqueen . “Life has knocked me down a few times, it showed me things I never wanted to see. I experienced sadness and failures. But one thing for sure, I always get up.” . Model : Vika Makeup Artists : @sofiaabbas61 Cosmetic : @mervecosmetic_hq ( Code Foundation : 001 Light Queen ) Let’s Follow : @mervecosmetic_hq

    mervecosmetic_hq: "#MERVEqueen
.
“Life has knocked me down a few times, it showed me things I never wanted to see. I experienced sadness and failures. But one thing for sure, I always get up.”
.
Model : Vika
Makeup Artists : @sofiaabbas61
Cosmetic : @mervecosmetic_hq
( Code Foundation : 001 Light Queen )
Let’s Follow : @mervecosmetic_hq"
    19
    4